Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Nissan Maxima SE og sl

Nissan Maxima har to populære trim alternativer, det SE og SL. Hovedforskjellen mellom SE og SL er deres tiltenkte utseendet. SE er den sporty modell som skal gi en mer aggressiv utseende mens SL er luksus modellen som fokuserer mer på skapning bekvemmeligheter og en mer elegant look.
det er lett å fortelle sE og SL modellene side om side som den tidligere har større 18 -tommers felger i forhold til 17- tommers felger på SL. det er også lettere å få øye på SE på grunn av sin spoiler bak. SL inkluderer ikke en spoiler.
Men når du går inne i bilen, kan du se fordelene av SL -modellen. Mest merkbart, har SL -modellen alle skinnseter som gjør det betydelig mer elegant enn kluten seter som du får med SE. det bør også rettferdig bedre med utilsiktede væskesøl. en annen ting du bør legge merke til er de tre trims i SL som ikke står på SE -modellen. Noe du bør ta til etterretning, hvis du tilfeldigvis ønsker det beste av begge kombinert i ett, er de oppgraderingene som tilbys av forhandleren. Selvfølgelig ville oppgradere SE har også funksjonene i SL sikkert koste deg litt mer enn noen modell.
Uansett, du likevel få en flott bil med de samme tekniske spesifikasjoner som både biler er faktisk identisk under sine skinn. Både SE og SL har samme tre. 5L V6 motor som er i stand til å produsere 290bhp kombinert med en CVT ( kontinuerlig variabel transmisjon ). håndtering er også samme som begge bilene har samme bæresystem
Oppsummering :
en SE er den sporty modell mens SL er luksus modellen.
to. SE har 18 -tommers felger mens SL har 17- tommers felger.
tre. SE har en spoiler mens SL ikke.
4. SL har tre trimmer og skinnstoler mens SE ikke.
fem. SE kan oppgraderes til å ha de SL funksjoner,
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------