Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom McDonalds og Burger King

McDonalds og Burger King er berømte, fastfood- restauranter. Begge disse restaurantene har vært i bransjen i mer enn 50 år.
Når man sammenligner de to, McDonalds er mer berømt enn Burger King, og den tidligere har en bredere tilstedeværelse enn Burger King.
Når man sammenligner de to burgere, kan det ses at McDonalds- burgerne er lettere enn Burger King -tallet. det kan også sees som McDonalds- burgere veie 100 gm. mens Burger Kings veier ca 120 gm. I fettinnhold, har Burger King er mer i innhold enn McDonalds. McDonalds- burgerne inneholder ca 9 gm. Av fett, mens Burger Kings inneholder ca 12 gm. Av fett. Det er også mange forskjeller som kan ses i tjeneste for de to restaurantene. maten vil alltid være varm, er slagordet knyttet til tjenesten politikk McDonalds. Når går til McDonalds restaurant, får du service av høy kvalitet. de konsentrerer seg mer om kvaliteten på tjenesten enn den hastigheten som de retter serveres. En ansatt tar bare bare en ordre om gangen, og at parabolen er forberedt. Det er først etter den første kunden serveres som den ansatte løser neste kunde. Burger King er kjent for å gi kunden mange valg og også å gi raskere service. Når man sammenligner McDonalds ' tjeneste til tjeneste på Burger King, er Burger Kings raskere.
Man kan også se visse forskjeller i den organisatoriske strukturen. I McDonalds, er rekkefølgen tatt av en ansatt, og det samme arbeidstaker serverer fatet. Men på Burger King, er rekkefølgen tatt på ett sted, og maten serveres på et annet sted.
Maten på McDonalds er laget i masseproduksjon. For eksempel hamburgere som du. kjøpe på McDonalds er allerede gjort og ikke gjort når du bestiller det på Burger King, er pålegg bare lagt etter å få ordren
Summary :
en. McDonalds er mer berømt enn Burger King, og den tidligere har en bredere tilstedeværelse enn Burger King.
to. Når går til McDonalds restaurant, får du service av høy kvalitet. De konsentrerer seg mer om kvaliteten på tjenesten enn den hastigheten som de retter serveres.
Tre. Når man sammenligner McDonalds ' tjeneste til Burger Kings, servicen på Burger King er raskere.
4 Burger King er kjent for å gi kunden mange valgmuligheter, og også å gi raskere service
5 på McDonalds, er rekkefølgen tatt av en ansatt, og det samme arbeidstaker serverer fatet. Men på Burger King, er rekkefølgen tatt på ett sted, og maten serveres på et annet sted.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------