Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Amazon sky spiller og ipod touch

Når det kommer til bærbare musikkspillere, det er ingen navn for tiden større enn Apples iPod. Det finnes flere versjoner av iPod, hvorav den ene er det iPod Touch, som foregoes den click- wheel av andre modeller for en større skjerm og berøringsfølsomme kontroller. et annet produkt er det Cloud Player fra Amazon, som er et helt annet konsept. iPod Touch og Cloud Player er veldig forskjellige som tidligere er en faktisk enhet mens den sistnevnte er bare programvare som du bruker til å spille musikk på en enhet. Du kan bruke Cloud Player på datamaskinen din via en nettleser eller på din Android-telefon via en app, osv.
Siden iPod Touch er en separat enhet, må du kjøpe det å ha en. til en kostnad på over $ 200, er det en betydelig kjøp for noen mennesker derimot, er det Cloud Player helt gratis siden det er egentlig bare en freebie fra Amazon som tjener til å fremme sin Cloud Drive tjeneste. The Cloud Drive -tjenesten er en online lagringsplass løsning hvor du kan lagre musikken sammen med noen sanger du har kjøpt fra Amazon MP3 butikken. Deretter kan du spille disse sangene på enhver enhet via Amazon Cloud Player. Med iPod Touch, er det Apple iTunes Store. Du kan kjøpe musikken der og da synkronisere musikk til iPod Touch.
den store ulempen med å bruke Cloud Player er dens avhengighet av internett. du må være koblet for å lytte til sangene dine. Dette er ikke et problem hvis du er hjemme men kan være plagsom hvis du skal jogge eller gjør utendørs aktiviteter. iPod Touch trenger ikke å være koblet til internett for å fungere som sangene ligger innenfor dens minne. Selvfølgelig kan du laste ned sangene til enheten før du går ut, men det er i utgangspunktet å kopiere iPod Touch I disse scenariene er det iPod Touch bare bedre
Oppsummering :
iPod Touch er hardware musikkspiller mens Cloud Player er bare programvare
The Cloud Player er helt gratis, mens iPod Touch er ikke
iPod Touch er synkronisert med Apples iTunes mens Cloud Player synkroniseres med Amazon MP3
The Cloud Player trenger en internett-tilkobling mens tHan iPod Touch ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------