Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom trommel og tonerkassetter

A trommelkassett og en tonerkassett er essensielle deler av en laserskriver, en kopi maskin, og en faksmaskin. Siden de er begge blekkpatronene, blir tromme patroner ofte misforstått som tonerkassetter, og det samme skjer med tromme patroner. oftest folk som ikke er kjent med disse delene er ofte forvirret når en erstatning er nødvendig for en eller begge deler.
den viktigste forskjellen er funksjonen de to patroner. drum patroner er en mekanisme for å være en rullerende trommel som faktisk overføre toner som kommer ut av tonerkassettene til papiret. Det er tonerkassettene som lagrer toner pulver som bidrar til å skrive ut og ta bilder og tekst på papir.
Trommelkassetten er også kjent som en fotoreseptoren tromme. Siden de er deler av en skriver eller en maskin, begge elementer er utskiftbart og forbruksmateriell. Sammenlignet med tonerkassetten, er en trommelkassett mer kostbart. Ofte er en trommelkassett kostnadsprogram tre til fire ganger prisen av en tonerkassett. på tross av prisen, er en trommelkassett mer holdbar og langvarig i sammenligning. I en skriverens bruk, kan det forbruke flere tonerkassetter før sin trommelkassett er byttet ut.
En annen forskjell er at tonerkassettene er ikke fotosensitive mens en trommelkassett er. Det er mottakelig for elektrisk strøm og kostnader. samtidig har trommelkassetten seg en elektrisk ladning for å forme design inn i seg selv. tonerkassetten, som fungerer som beholder for tonerpulver, har ingen hensikt å ha en elektrisk lade i seg selv eller å være en mottaker av en elektrisk ladning. Også i trykkeprosessen, fungerer trommelkassetten vanligvis med en laser som utløser den elektriske ladningen i trommelkassetten. Tonerkassetten har ingen kontakt med laser eller lys til å utføre sin funksjon.
tonerkassetter er i stand til å holde to typer toner-. svart og farget tromme patroner bare trekke toner nødvendig ( avhengig av utskrift instruksjon av brukeren ) fra tonerkassetten, uansett om det er svart eller farget, å bli satt og imponere dem på papiret.
I tilfeller av funksjonsfeil, anbefales det at en trommelkassett skulle rengjøres som en del av vedlikeholdet sin før han ble erstattet av en ny. Rense sa kassetten ville kreve å ta kassetten ut av maskinen og sende den til en butikk for datamaskiner eller brukerens gjør arbeidet ved å følge bruksanvisningen på skriveren. for utskifting, kan instruksjonshåndboken også være nyttig i angir modellen og gjør av trommelen renere.
Når det gjelder tonerkassetten, må det fylles opp med toner pulver snarere enn å bli rengjort.
Selv om det er sterke forskjeller i funksjoner mellom trommesett blekkpatroner og tonerkassetter, fungerer de sammen i utskriften mange bilder og tekster som en bruker trenger. Begge deler er uunnværlig og ofte de første delene som skal kontrolleres når skriveren skriver ikke ut ordentlig
Oppsummering :
en trommelkassetten utfører funksjonen til å skape og imponerte design ( tekst og bilder) på papiret to. tonerkassettene bare lade den tonerpulver
3 tonerkassetten er mer forbruksvare, utskiftbare, og koster mindre enn trommelkassetten.
4. trommelkassetten er mekanismen mens tonerkassetten kan betraktes som en lagringsplass beholder for toner.
fem. trommelkassetten virker ved å samhandle med laserlys og dens innflytelse på trommelens elektrisk ladning, mens tonerkassetten ikke trenger laserlys til å utføre sin jobb som en container.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------