Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom klipp og avstandsstykker

Klipp og avstandsstykker er ulike typer perler som brukes i armbånd. Klippene og avstandsstykker øke skjønnheten av armbåndene. Men disse er ikke så nødvendig for armbånd, de fleste av brukerne foretrekker å bruke enten klemmer eller avstandsstykker.
Hva er klipp ? De er perler som fungerer som en klemme som er fiksert på tråder armbåndene. Klipp er bra hvis du ønsker å dele perlene eller opprette en perfekt mønster. Klippene holde perler fra forvilla inn i andre deler av armbånd. Klipp kan kalles stoppere som de stopper perlene fra å flytte.
Hva er avstandsstykker ? Dette er også perler som er lagt til gjengen på armbåndet. Men når sammenlignet med klipp, er spacers ikke fast i gjengene. Spacere brukes som underordnet den generelle armbånd design og skjønnhet. når avstandsstykker brukes, de større perlene får mer fremtredende. Mens klippene er urokkelig, spacers er bevegelig og kjører langs armbånd tråden. Man kan også differensiere klippene og avstandsstykker bare ved å se på dem. Både avstandsstykker og klipp kan differensieres som per deres størrelse. Avstandsklosser er litt mindre enn klipp. Når avstandsstykker blir benyttet, vil armbånd ikke synes å være store eller fet. På den annen side kan klipp gi et klumpete utseende.
Klipp er mer effektive enn avstandsstykker for feste perlene på plass. de er også nyttig å sikre de ubrukte perlene i deres sted.
Sammendrag :
en klipp er perler som fungerer som en klemme som er løst på gjengene på armbåndene Spacere er også perler som er lagt til gjengen på armbåndet. Sammenlignet med klipp, er spacers ikke fast i gjengene.
To. Klippene holde perler fra forvilla inn i andre deler av armbånd. Klipp kan kalles stoppere som de stopper perlene fra flytting.
3. Spacere brukes som underordnet den generelle armbånd design og skjønnhet. Når avstandsstykker brukes, de større perlene får mer fremtredende.
4. Klipp er mer effektive enn avstandsstykker for feste perlene på plass. de er også nyttig å sikre de ubrukte perlene i deres sted.
fem. Avstandsklosser er litt mindre enn klipp.
6. Når avstandsstykker blir benyttet, vil armbånd ikke synes å være store eller fet. På derimot kan klipp gi et klumpete utseende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------