Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Sierra og Silverado

Det er en grunn til at to forskjellige produsenter produsere lignende kjøretøy. Sierra har blitt ansett som en av de mest kjente pickup lastebiler produsert av GMC. The Silverado av Chevrolet har mange beundrere som den gir en tøff konkurranse til Sierra. Begge kjøretøyene har rike funksjoner og noen av disse kan sammenlignes med hverandre.
Chevy lanserte sin nyeste pickup lastebil, 2011 Silverado HD. GM alltid ønsker å gjøre bedre med Sierra når det gjelder påvisning av truckiness sin i sammenligning med Silverado. En sammenligning mellom en 2009 Sierra og en 2009 Silverado forteller oss alt vi trenger å vite om både lastebiler bedre. GM valgte å gjøre Sierra HD pickup en Behemoth. De totale silhuetter av både lastebiler er ganske like.
hytta på den nye Silverado er mye jevnere enn forgjengeren modell 2007 Silverado. Chevy har brukt forbedrede isolasjonsmaterialer som brukes i sport nyttekjøretøyer. det har også gjort noen forbedringer i aerodynamikk for å redusere vindstøy. Chevy tilbyr både arbeid -orientert og SUV interiør i sin WT, LS, LT og LTZ modeller. Chevy Silverado modeller leveres med en elektronisk stabilitet system bortsett V6 modellene. Sierra tilbyr også ulike hytte design akkurat som Silverado. Arbeidet lastebil og SLE -modellene er designet tar inspirasjon fra verktøyet interiør. dashbordet design varierer i Sierra sin SLT -modellen, der det tilbyr oppgraderte materialer og en BOSE stereoanlegg De andre alternativene inkluderer en 10 -veis elektrisk justerbart førersete og en oppvarmet frontrute-vaskemaskin system Sierra V8 -modellen kommer med elektronisk stabilitetskontroll. Både Sierra og Silverado er romslige og godt organisert
Silverado tilbyr fem motorstørrelser å velge mellom : 4 3-liters V6, fire 8- liters V8, 5. 3-liters V8, 6 0-liter V8, og seks 2 -liters V8 De girkasser er en fire -trinns automatisk og en sekstrinns automatisk The. GMC Sierra har åtte motorer og fem suspensjoner å velge mellom. Sierra er utstyrt med takmonterte og sidekollisjonsgardiner.
utseendet og utformingen av både lastebiler varierer og er helt basert på kjøpers smak som som man ser mer tiltalende. Chevy Silverado inkluderer to kollisjonsputer foran, blokkeringsfrie bremser, og en dekktrykk overvåking. Sierra omfatter takmonterte og sidekollisjonsgardiner på SLE og SLT som et alternativ. Det Silverado tilbyr stabilitrak elektronisk stabilitet kontroll mens Sierra inneholder en elektronisk stabiliseringsprogram kontroll standard på V-8 modeller.
det er ikke mye av en forskjell i den prisklassen av de to mesterverkene. den siste modellen av Chevy Silverado spekter av pickup lastebil er mente å være utformet for felles henting sjåføren mens GMC Sierra oppfattes å være konstruert for en sofistikert og smakfull sjåfør.
Oppsummering : en Sierra er produsert av GMC mens Silverado er produsert av Chevrolet
2 Chevy Silverado tilbyr fem motorstørrelser og to girkasser
mens GMC Sierra tilbyr åtte motorer og fem suspensjoner.
tre. den Silverado er designet for en felles pickup sjåfør mens Sierra er
designet for å være litt mer upscale.
4. utseendet av de to lastebilene varierer litt, og er overlatt til kjøpers
preferanse.
5. det Silverado gir eierne frihet til å tilpasse lastebil mens
Sierra tilbyr luksus pakker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------