Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom stekepannen og la det surre pan

Ulike kokekar blir brukt til ulike tilberedningsmetoder. Man kan komme over forskjellige gryter som en stekepanne, sauté panne, og teflonpanne. Hver av formene har sin unikhet og brukes til ulike tilberedningsmetoder.
en stekepanne er en som har skrånende kanter og som kommer uten lokk. en sauteringspanne er en som har rette kanter og med et lokk over det. de slurvet kanter bidra til å hindre oppbygging av damp i kjelen. Som lokk brukes i en sauté panne, er maten ikke sølt ut når ristes.
Når man sammenligner de to panner, fres panner er dypere og kan holde mer væske enn stekepanner. Dette gjør fres panner bedre for røring maten. På den annen side er det lett å snu mat over i en stekepanne som det har slurvet kanter. motsetning til stekepanner, fres panner brukes til matlaging på høy varme. Dessuten har sauté panne en bred, flat bunn sammenlignet med stekepanne som fordeler varmen jevnt. i en stekepanne, kunne ting bli trangt i midten som de har en kortere base. Men ting er ikke overfylt i en sauté panne som de har en bredere bunn.
Det er bred bunnen av en sauteringspanne som hjelper i sautéing kylling og annet kjøtt uten dampkokt eller brenne den. i en stekepanne, kan kjøtt og andre matvarer blir dampet eller brunet. Ved saus, en sauté panne er bedre som væsken ikke søler ut fra sidene.
stekepanner kunne spores tilbake til antikkens Hellas og Roma. De første kobber stekepanner kan spores tilbake til antikkens Mesopotamia. Saute er et ord som er avledet fra fransk SAUTER som betyr å hoppe
Oppsummering :
1. En stekepanne er en som har skrå kanter og leveres uten lokk. En sauteringspanne er en som har rette kanter og med et lokk over det.
to. Når man sammenligner de to panner, fres panner er dypere og kan holde mer væske enn stekepanne.
3 motsetning til stekepanner, fres panner brukes til matlaging i høy varme
4 A sauté panne er bedre å røre den. mat. i en stekepanne, kan maten bli lett snudd.
fem. En sauté panne har en bred, flat bunn sammenlignet med stekepanne.
6. en sauteringspanne hjelper i sautéing kylling og annet kjøtt uten dampkokt eller brenne det. i en stekepanne, kan kjøtt og andre matvarer blir dampet eller brunet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------