Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom moissanite og diamant

moissanite og diamanter er svært like i sitt utseende. De vil ikke gjøre noen forskjell for den vanlige mann. Videre kan en ekspert på edelstener også noen ganger finner det vanskelig å skille mellom to i en titt.
Diamonds kommer i høy kvalitet, og som sådan, de er høyt priset. moissanite er bare en look- alike av en diamant, og så det kommer billigere enn diamanter. Diamonds ta millioner av år å danne, mens moissanite utvikles raskt
Hvis moissanite blir sett gjennom en gullsmed lupe, viser det dobling tegn. På den annen side, ikke en diamant ikke viser noen dobling sett gjennom loupe. Sammenlignet med moissanite, diamanter er enkeltvis refraktiv. Når lys går gjennom moissanite, det gir en regnbue effekt. denne regnbuen mønsteret er ikke tilgjengelig med diamanter.
en annen måte å gjøre en forskjell mellom moissanite og en diamant er ved å se gjennom forstørrelsesglass. Hvis man kommer over pipe -lignende inneslutninger som er sett i forstørrelse, så stoffet er moissanite. Diamanter er det hardeste stoffet tilgjengelig på Jorden. Når en diamant har en hardhet på 10 på Mohs skala, kommer moissanite med en hardhet på ni. 25. Imidlertid moissanite ansett tøffere enn en diamant som det har ingen naturlige sprekkene. Men moissanite er funnet å være ustabile ved temperaturer over 400 grader og ganske upålitelig når temperaturen når 1000 grader.
Diamanter er generelt klassifisert i ulike graderinger, men moissanite er ikke gradert. sammenlignet med diamanter, har moissanite en høyere brytningsindeks.
moissanite er et naturlig forekommende stoff Dr Henri Moissan oppdaget dette stoffet i 1893 Juvelen ble kåret dermed som en ære å oppdageren sin
Oppsummering :
1. Diamonds kommer i høy kvalitet, og som sådan, de er høyt priset. moissanite er bare en look- alike av en diamant, og så det kommer billigere.
to. Hvis moissanite blir sett gjennom en gullsmed lupe, viser det dobling tegn. på den annen side, ikke en diamant ikke viser noen dobling sett gjennom loupe.
tre. Når lyset går gjennom moissanite, det gir en regnbue effekt. Denne regnbuen mønsteret er ikke tilgjengelig med diamanter.
4. Når en diamant har en hardhet på 10 på Mohs skala, moissanite kommer med en hardhet på ni. 25.
fem. sammenlignet med diamanter, har moissanite en høyere brytningsindeks.
6. diamanter er generelt klassifisert i ulike graderinger, men moissanite er ikke gradert.
7. Hvis man kommer over pipe -lignende inneslutninger som er sett i forstørrelse, så stoffet er moissanite.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------