Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom falske og ekte Louis Vuitton

Louis Vuitton er en av de beste merkene som er tilgjengelige i poser. Det er den mest ettertraktede merkevare i markedet som det kommer i kvalitet lær og også i topp klasse skjønnhet. Men problemet er at man kan komme over falske Louis Vuitton -produkter Hvordan er det at du vet hvilke Louis Vuitton er ekte og falsk. ? La oss se på hvordan en falsk Louis Vuitton er forskjellig fra en ekte Louis Vuitton.
Alle reelle Louis Vuitton vesker kommer med et serienummer som er skjult i sømmen. Du kan ikke merke noen serienummer i en falsk Louis Vuitton.
En ekte Louis Vuitton er laget av en sammenhengende stykke lær. Læret går fra den ene siden til den andre. En falsk Louis Vuitton vil ikke ha en sammenhengende rammeverk. I det virkelige Louis Vuitton -produkter, kan en ikke kommer over noen skitne spenner eller knapper mens en falsk Louis Vuitton vil ha unødvendige spenner og knapper.
Ekte Louis Vuitton bruker bare okseskinn mens den falske Louis Vuitton kan være tilgjengelig i billig lær eller andre stoffer. Når du bruker en ekte Louis Vuitton produkt, vil håndtakene snu mørkere med tiden. Hvis dette ikke skjer, så hva du har kjøpt er en falsk Louis Vuitton. Når du ser på stingene, vil den virkelige Louis Vuitton komme med rene og konsekvent masker. Gul tråd er brukt i ekte Louis Vuitton. men hvis du ser slimhinnen å være ujevn og ikke i gul tråd, da har du blitt lurt som det er bare en falsk Louis Vuitton.
glidelåsen trekker i en ekte Louis Vuitton vil bli tung med en LV symbol. De fleste av de falske Louis Vuitton -produkter ikke vil ha en tung glidelås pull og vil ikke ha noen symbol. LV monogram kommer i uregelmessige brune linjer i gullfargede bokstaver og en blomst mønster. Den falske Louis Vuitton vil bare ha en solid farge mønster.
En ekte Louis Vuitton vil ha fire spor for kort, trykknapplukning mynt vesken, og en lommebøker seksjon. En falsk Louis Vuitton kan ha flere plasser eller mindre slots.
En annen måte å skille mellom en ekte og falske Louis Vuitton er ved å se på pris. de ekte kommer med en høy pris. Og hvis en pose viser en lav prislapp, så er det en falsk en.
Oppsummering :
1. Alle virkelige Louis Vuitton vesker kommer med et serienummer som er skjult i sømmen
to Real Louis Vuitton -produktene er laget fra en sammenhengende stykke lær.
tre. ekte Louis Vuitton vil komme med rene og konsekvent masker. Gul tråd er brukt i ekte Louis Vuitton -produkter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------