Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Toyota Camry SE og Camry le

Camry er en av Toyotas mest solgte biler i Nord Amerika, Australia og Sørøst -Asia Bortsett fra den standard Camry, er det to veldig populære varianter. Det SE og LE ; disse står for sport utgave og luksus utgave henholdsvis med sE koster over tusen dollar mer enn LE. Så la oss se hva du får for den ekstra store.
for det første har sE 17 tommers hjul, mens LE har 16 tommers hjul. ha større hjul gir sE en sportsligere utseende enn LE. Når det gjelder ytelse, er det virkelig ingen som de to har tilsvarende motorer og girkasser. De er like i form av hestekrefter, fart, akselerasjon, og selv kjørelengde.
For å legge til det sportslige utseendet det er også flere tilleggsprogrammer til utsiden av Camry sE. med doble eksosrør som er krommet å forsterke utseendet. den har også farge-tastet spoilere under for foran og bak samt som side rocker paneler. de integrerte tåkelys i SE ikke bare legge til utseende, men er også svært nyttig når du reiser i områder med dårlig sikt. Inne i SE, fortsetter den sportslige tema med 3 eiker rattet som er innpakket i lær. Setene er også stoff-trimmet og doorsills og pedaler er laget av aluminium. Og til slutt, camry SE har sporty Optitron meter som er hued i blått.
utgangspunktet, hva du får med SE eller LE er akkurat den samme bilen. SE bare legger noen blomstrer som gir den et mer sporty føler uten virkelig å gi resultater i form av ekstra hestekrefter, bedre overføring, suspensjon, og slikt. For begge modellene kan brukerne velge mellom en to. 5L manuell, to. 5L automatisk, eller den større 3. 5L V6 motor koblet til en automatisk girkasse.
Oppsummering :
en SE er sports -utgaven mens Camry er luksus utgaven
2 SE har 17 tommers hjul, mens LE har 16 tommers hjul
3. SE har dual forkrommede eksosrør, mens LE ikke
4 SE har spoilere under og sidepaneler, mens LE ikke
5 SE. har integrert tåkelys, mens LE ikke
6. SE har et mangfold av estetisk tilleggsprogrammer til interiøret at LE ikke har
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------