Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Tippmann x7 og X7 Phenom

X7 og dens påfølgende modell, X7 Phenom, er to paintball pistoler ( også kjent som paintball markører ) fra Tippmann. Den X7 er en av deres beste modeller, men det X7 Phenom hever litt med noen forbedringer. den største forskjellen mellom X7 og X7 Phenom er FlexValve teknologi ansatt i sistnevnte. For å forenkle, lar FlexValve den X7 Phenom til å operere på under 300psi i stedet for løpet 600psi som X7 ville. En lavere lufttrykk betyr ikke at X7 Phenom ikke vil ha området eller snute hastighet X7 som det er i stand til å like det. Det gjør oversette til luft effektivitet som mindre luft blir brukt for hvert bilde. Den FlexValve av X7 Phenom gjør det for å oppnå opptil 1400 bilder fra en 4500psi tank.
En annen fordel av X7 Phenom er redusert rekyl styreventilen design. X7 har en blowback design med en alternativ messe, noe som fører til en viss rekyl med hvert skudd. redusert rekyl gjør det lettere å sikte og gir bedre nøyaktighet, spesielt når du fotograferer et bevegelig mål. den FlexValve brukes med X7 Phenom bruker færre deler som ting som svi er ikke lenger nødvendig. Dette til slutt resulterer i enklere vedlikehold og mindre feil som det er mindre sannsynlig for et enklere design for å mislykkes enn en mer sammensatt.
Selv om Tippmann har forsøkt å beholde den eldre utformingen av X7, er det fortsatt mange endringer i X7 Phenom. For det første, er det X7 Phenom 3 inches kortere. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting som en mindre våpen er lettere å håndtere og raskere å sikte. andre endringer har ført til at X7 Phenom å være uforenlig med noen av de mange tilbehør til X7. Til tross for dette, hevder Tippmann at X7 Phenom er fortsatt kompatibel med minst 20 av de pre- eksisterende tilbehør til X7. Det er også forventet at flere skulle bli utviklet eksklusivt for X7 Phenom.
Sammendrag :
1. X7 Phenom bruker FlexValve teknologi mens X7 ikke
2 X7 Phenom kan få flere skudd i per CO2 patron enn den X7
3. den X7 Phenom skaper mindre rekyl enn X7
4. den X7 Phenom krever mindre vedlikehold enn X7
fem. den X7 Phenom er 3 inches kortere enn den X7
6. Den X7 har mye mer tilbehør enn X7 Phenom
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------