Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom motorola pro og Samsung Galaxy S II

Motorola Pro og Samsung Galaxy S II er både Android-telefoner. Hver bare har en annen form som tjener en bestemt hensikt. Motorola Pro har et QWERTY -tastatur som i stor grad kan forbedre skrive hastighet og er svært fordelaktig for dem som stadig skrive lange e-poster på sine telefoner. Ulempen med tastaturet er at det tar opp plass. å minimere størrelsen forskjell ( Pro er litt tyngre og større enn Galaxy S II ), er størrelsen på skjermen ofret. I forhold til fire. 3-tommers skjerm av Galaxy S II, 3. 1-tommers skjerm av Motorola Pro er bare rett og slett ynkelig.
Motorola Pro er også ganske bak i form av prosessorkraft. Mens Galaxy S II har en dual core prosessor, har Pro fortsatt en enkelt kjerne prosessor. Motorola Pro er fortsatt veldig irritabel med de fleste av apps, men Galaxy S II har sikkert en etappe opp spesielt når du kjører flere programmer samtidig. The Galaxy S II har også bedre kameraer enn Motorola Pro. For det første, ikke Pro ikke har en sekundær kamera så videosamtaler er ikke mulig med Pro. The Galaxy S II ikke bare har en sekundær kamera, har sin viktigste kameraet også en høyere 8 megapiksler oppløsning til Pro 5-megapiksler kamera. The Galaxy S II er i stand til 1080p video-opptak som er den høyeste oppløsningen ansatt ved dagens HDTV. til sammenligning er det Motorola Pro bare i stand til SD-oppløsning på 480p.
Selv om lagring er ikke et problem for begge enhetene som de begge har microSD -minnekortspor, er det verdt å merke seg at Galaxy S II kommer med mer internminne enn Motorola Pro. Du kan få Galaxy S II i 16GB eller 32GB modellene mens Pro kommer bare med 8GB
Oppsummering :
En Motorola Pro har et QWERTY -tastatur, mens Galaxy S II ikke.
to. Motorola Pro er litt større og tyngre enn Galaxy S II.
tre. The Galaxy S II har en større skjerm enn Motorola Pro.
4. The Galaxy S II har en dual core prosessor, mens Motorola Pro fremdeles bruker en enkelt kjerne prosessor.
fem. Det Galaxy S II har bedre kamera enn Motorola Pro.
6. The Galaxy S II har mer internminne enn Motorola Pro.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------