Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom hvitløk pulver og hvitløk salt

Vi kan ikke leve på denne planeten å spise mat som er smakløst. Våre smaksløker ville være mindre funksjonelle dersom det ikke skulle smake søtt, surt, salt, spiciness, og bitterhet over alle varierende matvarer vi spiser. Livet er kjedelig å spise bland mat.
Men takket være de urtene brakt av den spanske og engelske oppdagelsesreisende, var urter og krydder fordelt rundt om i verden. Dermed blir maten vi spiser akkurat nå er ikke blid etter smak, men snarere svært smakfull og yummy takket være disse urter og krydder.
De urter og krydder akkurat nå har kommet svært langt. De fleste av krydder akkurat nå er i pulverisert form som du kan kjøpe i matbutikken. Dette er en enklere måte å blande dem i stedet av hakking og sliping dem selv. To mat krydder som er ganske identisk i markedet nå er hvitløk pulver og hvitløk salt. selv om begge er hvitløk, hva kan være forskjellen ?
hvitløkpulver er pulverisert hvitløk. Hvordan er den laget? Først blir hvitløken tørke. Så når tørket, dette er grunnen til pulveriseres. Hvitløk pulver sies å være ikke så god som ekte hvitløk. Fersk hvitløk sies å være bedre enn hvitløk pulver. En annen ting er at ikke alle hvitløk pulver på markedet er laget av ren hvitløk så bedre sjekk ut ingrediensene før du kjøper en.
hvitløk salt, derimot, er en annen form for mat krydder. forskjellen mellom den fra hvitløk pulver er at hvitløk salt består av tørket hvitløk, tabell salt, og en antiklumpemiddel. det vanlige forholdet mellom salt til hvitløk er tre deler bordsalt og en del hvitløk. Hvitløk salt, akkurat som hvitløk pulver, kan brukes som en erstatning for hvitløk
Oppsummering :
En hvitløk pulver er en hvitløk som er tørket ut og bakken til den blir til pulver mens hvitløk salt består av hvitløk, salt, og en antiklumpemiddel.
to. hvitløk pulver og hvitløk salt kan være en erstatning for hvitløk, men det kan aldri erstatte smaken av ren hvitløk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------