Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Samsung Galaxy S og Apple iPhone 4

The iPhone 4 og Galaxy S er ganske jevnt matchet smartphones. De er omtrent samme størrelse og vekt, og deres funksjoner er mer eller mindre på linje med hverandre. den mest merkbare forskjellen mellom Galaxy S og iPhone 4 er størrelsen på sine skjermer The Galaxy S har en større 4- tommers skjerm i forhold til iPhone 4 sin 3 5 tommers skjerm. men forskjellene ikke slutt der da Galaxy S har en Super AMOLED -skjerm, mens iPhone 4 har Apples retina-skjermen. Netthinnen skjermen er bare en LCD -skjerm, men har en ekstremt høy oppløsning.
Når det gjelder kameraene, de to er ganske jevnt matchet. I faktiske bruk, kan skuddene truffet annerledes, men ikke nok til å være betydelig. det er en stor forskjell, men når det kommer til videosamtaler som iPhone 4 kan bare gjøre det når du er tilkoblet via WiFi og bare med andre FaceTime dyktige Apple-produkter. The Galaxy S følger 3G videosamtaler standard og kan gjøre det via WiFi eller 3G, og med eventuelle videosamtaler stand håndsettet ikke bare andre Samsung -telefoner. En mindre funksjon som Galaxy S har over iPhone 4 er den FM -radio for plukking opp lokale radiostasjoner. Du kan bare høre på nettradio med iPhone 4 som krever en bredbåndstilkobling. Memory er også et annet aspekt der to forskjellige. The iPhone 4 har 16 GB og 32 GB versjoner, men har ikke rom for ekspansjon. på den annen side, den Galaxy S har bare 8GB og 16GB versjoner, men i microSD-kortsporet kan romme en annen 32GB.
slutt, er det verdt å merke seg at iPhone kjører iOS mens Galaxy S har Googles Android. På dette punktet, er det rett og slett ned til preferanse, men som de to operativsystemene er ganske mye på linje når det gjelder ytelse og app tilgjengelighet. Hvis du liker en viss app på Galaxy S, sjansene er du vil finne. en tilsvarende app på iPhone 4 og vice versa
Summary :
1 Galaxy S -skjermen er større enn iPhone 4 -skjermen
to. Galaxy S kan gjøre videosamtaler via WiFi eller 3G mens iPhone 4 kan bare gjøre det via WiFi.
tre. The Galaxy S har en FM -radio mens iPhone 4 doesn ' t.
4. The iPhone 4 har mer minne, men Galaxy S har et minnekortspor.
5. The iPhone 4 kjører iOS mens Galaxy S kjører Android.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------