Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Samsung Galaxy S 4G og Samsung Galaxy S

Til tross for at ikke- 4G -kompatibel, gikk T -mobile fremover og kalt deres HSPA + nettverk som 4G. The Galaxy S 4G er bare en annen versjon av Galaxy S telefon som er ment å fungere på T -mobile nettverk den største forskjellen mellom Galaxy S 4G og den opprinnelige Galaxy S er nettverket teknologi Galaxy S 4G er HSPA + kompatibel mens Galaxy S er ikke,. det er bare HSPA stand.
være HSPA + som kan si at Galaxy S 4G er også raskere enn HSPA stand Galaxy S. Førstnevnte er i stand til å nå hastigheter på opp til 21Mbps for nedlasting og 5. 7Mbps for opplastninger mens sistnevnte er bare i stand til å nå hastigheter på opp til 7. 2Mbps og 5. 7Mbps henholdsvis. som alltid, kan hastighetene bare oppnås når under det aktuelle nettverket. Hvis du er utenfor HSPA + dekning, vil du bli begrenset til lavere hastigheter.
en annen forskjell mellom de to telefonene er mengden minne som hver har. Mens Galaxy S hadde opp til 16 GB lagringsminne, Galaxy S 4G bare har 1 GB ROM for applikasjoner og er avhengig av microSD minnekort for ekstra lagringsplass. Nedgangen i minne ble trolig gjort for å holde kostnadene på håndsettet ned. Slutt, eldre Galaxy S skip med Eclair, en eldre versjon av Android. På den annen side, den Galaxy S 4G skip med Froyo. Begge kan oppgraderes til Gingerbread, though. Så når oppdatert til siste versjon av Android, de to telefonene er nesten identiske.
Bortsett fra de som er nevnt ovenfor, de to telefoner er tilnærmet identisk. Begge har samme preg stand 4-tommers skjerm, som er beskyttet av Gorilla glass. Begge telefonene er også drevet av den samme 1Ghz Hummingbird -prosessor med 512 MB RAM for identisk ytelse. Begge enhetene har også den samme 5 megapiksel primære kamera som kan spille 720p video og en VGA sekundært kamera.
Oppsummering :
en Galaxy S 4G er HSPA + i stand mens Galaxy S er ikke
to The Galaxy S 4G kan være raskere enn Galaxy S.
tre. The Galaxy S har mer minne enn Galaxy S 4G.
4. The Galaxy S leveres med Gingerbread mens Galaxy S 4G skip med Froyo.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------