Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom SUV og SEDAN

Biler er transportmetoder designet med fire hjul og er ment å frakte passasjerer. Den første bilen eller bilen var en vogn med en pedal. Den ble etterfulgt av dampdrevne bil på slutten av det 18. århundre og begynnelsen av det 19. århundre.
den første interne -combustion -drevne bilen ble introdusert i slutten av det 19. århundre, og siden da utviklet den inn i bensin-intern-forbrenningsmotor -drevne bil i dag. Biler kommer også i flere typer og design avhengig av deres produsenter.
sedan er den vanligste kroppen design av biler. Den har tre separate rom for passasjer, last, og motor. kupeen har to rader med seter med lasterommet er plassert på bakre enden og motoren i forkant.
det har lav bakkeklaring og har vanligvis fire dører, men det finnes også modeller med to dører. den har også faste vinduskarmer, og alle sedans er helt lukket biler
sedan kommer i flere typer, nemlig : Trinnhekk
Fastback
todørs
Hardtop
Hatchback
chauffeured
En sport utility vehicle ( SUV ), derimot, er et kjøretøy som er konstruert som en stasjonsvogn, men med chassis av en lett lastebil. Det kan eller kan ikke ha firehjulstrekk som gjør at den kan brukes på eller off- road. Den har de kombinerte funksjonene i en pickup lastebil, en minivan, og en stor sedan.
det er også kjent som 4x4, 4WD, eller ved sitt merkenavn som Jeep eller Land Rover. Selv firehjulsdrevne SUVer kan brukes off -road, de er mest brukt på asfalterte veier. de er dyrt å vedlikeholde på grunn av sin størrelse og vekt som gjør dem bruker mer drivstoff.
SUVer har en motorrommet og en kombinert passasjer og lasterommet med tre seteradene. De har høy bakkeklaring og en oppreist boxy organ som gir dem en høyt tyngdepunkt
Oppsummering :
1. En sedan er en type bil som har fire hjul, fire dører, og en lav bakkeklaring, mens en sport utility vehicle ( SUV ) er en type bil som også har fire hjul og fire dører, men har en høy bakkeklaring.
2. Den sedan er den vanligste typen bil, og det har vært i markedet siden begynnelsen av det 20. århundre, mens SUV er en svært populær type bil som har vært tilgjengelig siden 1930-tallet.
3 sedan har tre avdelinger ; motorrommet plassert ved fronten, i lasterommet på bakenden, og kupeen mens SUVer har to avdelinger ; motorrommet og en kombinert passasjer og last kammer.
4. sedan har to rader med seter, mens SUVer har tre rader med lasterommet ligger rett bak den tredje seteraden.
fem. En sedan er mindre og er mer drivstoff effektiv samtidig som en SUV er større og bruker mer drivstoff.
6. En SUV har kombinerte funksjoner i en pickup lastebil og en minivan, mens en sedan ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------