Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom fiasko og suksess

Det er mange måter ordene suksess "og" feil " kan defineres. Disse områdene kan bli knyttet til din karriere eller din utdannelse. Det kan også være om din forholdet inne familien din, din spesielle personen, eller med venner. Suksess og fiasko kan også bli funnet i de områdene av søker veien mot Gud eller religion og til og med på din vei mot selvutvikling og grand ferden mot self- perfeksjon. Det kan også dreie seg om penger. Suksess og fiasko kan virkelig gå utover grensene for hvordan en persons fortid, nåtid og fremtid kommer til å være. Disse to ordene henger sammen. De er sammenvevd. Suksess kan aldri skje uten å gå gjennom en rekke feil. Selv når du blir vellykket, vil risikoen være så høyt for deg å mislykkes igjen. forholdet mellom suksess og fiasko er egentlig mer som et stort hjul-du går opp og deretter gå ned. Men én ting er sikkert, suksess og fiasko er en av de største paradoksene i livet.
Hvorfor er fiasko forutsetning for å lykkes, og hva kan dine suksesser lære av feil ? Her er forskjellene på de to begrepene som gjør dem så store paradokset i livet.
'feil ' betyr mangel på suksess. Dette ordet er synonymt med alle negative og hjerte-bryte betydninger av ord i adjektivet listen. Du kan vurdere dette ordet 1-10 avhengig av hvordan intens din unnlatelse betyr for deg. Failure er så dødelig som orkanen Katrina eller den store tsunamien, fordi det har krevd masse liv så vel. grunn av svikt i noen av områdene nevnt ovenfor, har mange mennesker begått til resulterer i døden enn ansikt annen dag fylt med skam. Imidlertid har disse menneskene klarte å erkjenne i sitt kortvarige liv som svikt er en viktig ingrediens før noen kommer suksess eller før noen kan oppnå sine mål Christina Aguilera sang kunne ikke ha sagt det bedre : «Det gjør meg så mye sterkere, gjør meg jobbe litt hardere, gjør det meg så mye klokere ? takk for å lage meg en fighter. " En suksess uten svikt er ikke en suksess i det hele tatt. Livet wouldn ' t være søtere uten å ha en klype eller to av feil underveis. Du vet, hva betyr ikke dreper deg gjør deg sterkere. Det er sant. Og fiaskoer i livet vil gjøre det til deg.
Suksess per definisjon betyr et gunstig utfall, det er en triumferende stadium i livet ordet suksess er synonymt med alle de positive ordene som finnes i adjektivet listen den representerer alle de glade tingene man kan drømme om det er det stikk motsatte. av svikt. Men uten svikt, kan lykkes aldri nås. det er et faktum. Ingen mann på jorden noensinne har nådd suksess uten å passere og gjør det ut gjennom villmarken for å mislykkes. Med andre ord, hvis du har vært vellykket tidligere i livet ditt, Gratulerer da! Det betyr bare at du har vilje til å lykkes. Og selv når du når toppen av suksess, vil du aldri slutte å lære fordi din unnlatelse fra fortiden har lært deg å ikke slutte å lære. Suksess er ikke slutten på veien, though. som nevnt tidligere, fiasko og suksess er som et stort hjul. det er en syklus som du må håndtere. faktisk å bli vellykket stiller flere utfordringer, og i noen av dem vil du sikkert mislykkes. Men det er det fine med å være i live Du må møte disse tingene om og om igjen å bli sterkere, til å jobbe hardere, bli klokere, og være en fighter OPPSUMMERING :
En.
suksess og fiasko er en av de største paradoksene i livet.
to.
svikt er mangelen på suksess mens suksess er en gunstig utfall.
3
De to ordene er som et stort hjul " noen ganger får du opp med suksess og du er ned med feil En ting er sikkert, da. ?. det vil definitivt gjøre deg til en bedre person enn hvem du var en dag før.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------