Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom duktilitet og malleability

Duktilitet og malleability er egenskaper ved metaller som viser spesielle kjennetegn. Det er duktilitet og malleability eiendom som hjelper metaller deformeres.
duktilitet sies å være den eiendommen av et materiale å strekke uten å bli skadet. Metaller har duktilt eiendommen kan strekkes inn i ledninger. Et eksempel er kobbertråd.
malleability sies å være den egenskapen av et materiale å deformere under kompresjon. metallene har formbare eiendommen kan bli rullet eller slått inn ark. Et eksempel er aluminiumsfolie.
I mer enkle ord, betyr duktilitet strekker til ledninger og malleability betyr slo til ark, betyr
duktilitet som et metall kan endres til en annen form ved å trekke, kompresjon eller vridning. på den annen side betyr malleability at en metall
kan endres til en annen form ved å slå eller slå det hardt. duktilitet viser også til muligheten for en metall til å endre sin form under strekk stress. malleability refererer til evnen et metall til å endre sin form under trykkspenning.
En metallets formbarhet måles ved å se på sin strekkfasthet. strekkfasthet inspiserer hvor langt en metall kunne strekke uten å bryte. En metallets malleability måles ved å se på hvor mye trykk den tåler uten bryte.
Bendet testen er det vanlig test for å bestemme duktilitet av et metall.
Gull og sølv er topp rangering seigt og formbare metaller.
De to egenskapene til malleability og duktilitet ikke alltid korrelerer i metaller. For eksempel, er gull både formbare og formbart og bly er bare formbare.
Oppsummering
en. Duktilitet og malleability egenskapene hjelpe metallene å deformere.
2. duktilitet kan sies å være den egenskapen av et materiale å strekke uten å bli skadet malleability kan sies å være den egenskapen av et materiale å deformere under kompresjon
tre. duktilitet viser også til muligheten for et metall til å endre sin form under strekkspenninger. malleability refererer til evnen et metall til å endre sin form under trykkspenning.
4. En metallets formbarhet måles ved å se på sin strekkfasthet. Bendet Testen er mye brukt test for å bestemme duktilitet av et metall.
fem. Et metall er malleability måles ved å se på hvor mye trykk den tåler uten å bryte.
6. metaller har duktilt eiendommen kan strekkes inn i ledninger. metallene har smibar eiendom kan kastes eller slått inn ark.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------