Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom M.FM og PGDIP

'M. Sc ' står for ' Master of Science ', mens ' PgDip ' står for ' Post Graduate Diploma. Begge er praktisk kurs som du kan ta etter at du har uteksaminert fra college. Noen av de mest betydelige forskjeller mellom de to kan ses gjennom kvalifiseringskravene forholdene, resultater etter endt utdannelse, og jobbmuligheter som venter dem som har fullført disse kursene.
forutsetningene som trengs for disse kursene har også slående forskjeller. du må plukke opp høyre høgskolestudium hvis du er ute etter å få en praktisk kurs mellom disse to. Disse post graduate kurs bør være en av faktorene for å bestemme hvilke høgskolestudium du vil ta. Ingen kan bare få disse post graduate kurs. Det er derfor du må bestemme tidligere hvilken kurs og til slutt hva karriere du ønsker å ha.
Man må fullføre en bachelorgrad i Science hvis man ønsker å ta opp M. Sc som en praktisk kurs. dersom kandidaten har bare studert realfagene som hjelpeutstyr eller bare som et tema som er alliert til kandidatens kurs, så at kandidaten kan likevel ta en M. Sc som hans eller hennes post graduate kurs. M. Sc kurs kan gjennomføres på bare et tidsrom av to år.
PgDip, derimot, har en annen forutsetning i forhold til M. Sc. Man må ha en fullført bachelorgrad i alle kurs for å være en kvalifisert kandidat for PgDip. I tillegg til å være en kvalifisert kandidat for PgDip, må man bestå eksamen gitt av den bestemte skolen som tilbyr en PgDip. PgDip kan være ferdig i et tidsrom på bare ett år. Men det er skoler som tilbyr PgDip som kan gjennomføres i et tidsrom av to år.
Hvis du har fullført et kurs i M. Sc, så du er forberedt og godt utstyrt med kunnskap om grener av vitenskapen. Dersom du har fullført en M. Sc, så du kan få en posisjon hvor du skal gjennomføre eksperimenter og forskning. En som har fullført et kurs i M. Sc er flinke i studiene og forståelser av vitenskap. Man kan få en jobb som assistent i forskningsfasiliteter eller som en vitenskapsmann i etterbehandling en M. Sc kurs. i tillegg kan man være en lærer eller en analytiker etter å ha fullført et kurs i M. Sc.
I mellomtiden har noen som har avsluttet et kurs i PgDip ekstra kurs i de grener av vitenskapen. Han eller hun kan da virke som en assistent til en spesialist eller en vitenskapsmann. dette er fordi noen som har fullført et kurs i PgDip er mer for anvendelsen aspekt av vitenskapen. Hvis han eller hun får en jobb arbeider under en artist, så han eller hun vil bli utstyrt med kunnskap om kunst. Etter å ha fullført et kurs i PgDip, kan man få en jobb som pedagog, assistent, eller trener. OPPSUMMERING :
Forutsetningen for en M Sc er en bachelorgrad i Science mens i PgDip, avsluttet en bachelorgrad i alle kurs som gjør deg kvalifisert
PgDip har en eksamen du har å passere i skolen berørte mens M. Sc ikke trenger denne typen eksamen.
Etter å ha fullført et kurs i M. Sc, vil du bli utstyrt med kunnskap i Science, mens i PgDip du vil lære realfag og kunst.
M. Sc er mer for studier og forskning, mens PgDip er mer for applikasjoner.
M. Sc vil gi deg en jobb som forsker, forsker og pedagog mens PgDip kan lande deg i en jobb som trener, pedagog, eller assistent til en spesialist eller vitenskapsmann.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------