Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom M.FM og MENG

Dersom du har fullført en bachelorgrad i vitenskap, lurer du kanskje hvilken etterutdanningskurs du kan ta. Det er mange etterutdanningskurs deg kan velge mellom, avhengig av hvilken vitenskap kurset du er ferdig. du kan få Master of Science ( M. Sc ) eller Master of Engineering ( M. Eng ). Begge disse kursene er etterutdanningskurs som du bare kan ta hvis du er ferdig med en bachelorgrad i realfag. varigheten av disse kursene ikke avviker for mye, men deres forutsetning, krav og emner varierer mye. Det vil være en forskjell i jobbtilbud etter disse kursene, også.
Når det gjelder forutsetninger, disiplinene er det samme, men en M. Eng har strengere krav. Du må kunne fullføre klasser i kjemi, biologi, fysikk eller geologi for både M. Eng og M. Sc. I M. Sc, kan du ta kurs som del av din større eller du kan ha dem som tilleggstjenester eller beslektede emner til kurset ditt. Men for en M. Eng, må du ha disse fagene som din store i høyere utdanning. Så lenge klassene dine er kvalifisert, vil du bli valgt basert på akademisk kvalitet. Du må kanskje også ta en opptaksprøve avhengig av hvilket college du skal melde deg på.
Varigheten av både kursene tar bare to år. de som melde i noen av disse kursene kan velge mellom forskning basert og arbeidskrav baserte programmer. Dersom kandidaten velger en forskningsbasert kurs, så han må lage et forskningsprosjekt forslag basert på kurset.
en annen synlig forskjell mellom en M. Sc og en M. Eng er deres utfall. Hvis du er ferdig med M. Sc, vil du være godt rustet for noen gren av vitenskapen. Uansett hva yrket de tar etter endt utdanning, vil de bli en spesialist i sine teorier. på den annen side vil de som har tatt en M. Eng fokusere mer på anvendelser av feltene av vitenskap for sine valg. dette er en av de store forskjellene mellom de to: M Sc fokuserer mer på studier og teorier, mens M Eng er mer om programmet. De jobber som venter hver post- grad vil også variere. De jobbmuligheter som venter dem som fullførte en M. Sc vil være vitenskapsmenn, forskere, konsulenter, lærere og assistenter. På den annen side, vil de som tok opp M Eng sannsynligvis bli ingeniører, entreprenører, konsulenter og forskere Det finnes også andre høgskoler og universiteter som vil ansette dem som pedagoger
OPPSUMMERING :
1.
Begge er realfagene som har varighet på to år.
to.
forutsetningene for en M. Sc er den samme som for en M. Eng, bortsett fra at kravene til en M. Eng er strengere. Det betyr at du må ta realfagene som din store i høyere utdanning. Plus, må du bestå en eksamen for å ta dette kurset.
tre.
utfallet og jobbmuligheter også forskjellig, med en M. Eng post- grad fokusere mer på anvendelsen aspekt av vitenskapen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------