Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom GED og vitnemål

GED eller General Educational Development og en high school diplom er sertifikater som gjør elevene til å gå for høyere nivåer.
Når en elev fullfører videregående skole, han eller hun er belønnet med en high school diplom. Men GED er bare en test for å vurdere om en person har kunnskaper om en high school student.
i de fleste tilfeller, går bare en skole dropout for General Educational utvikling. det er av denne grunn at det har en negativ stigma knyttet til den.
Når man snakker om GED og High School diplom, det er stor forskjell i alder når man kan melde deg heller. I de fleste regioner, kan en person som er minst 16 år ta General Educational Development test. nevnte studenten må ikke ha uteksaminert fra high school og kan ikke foreløpig registrert i videregående skole For en high school diplom, det er ingen minimumsalder, men studenten bør ha fullført den fastsatte kurs arbeid. det er også en forskjell i varigheten av kurset. En student som ønsker en high school diplom vil måtte vente i fire år å fullføre kurset, selv om de fleste studentene fullføre kurset i bare tre år. Såvidt Generelt Educational Development er opptatt, er det bare en syv timers test på fem fag.
The General Educational Development ble introdusert i 1942, hovedsakelig for soldater som returnerte fra krigen til å forfølge sin utdanning.
i likhet med high school diplom, er GED også akseptert for videreføring høyskoleutdannelse og også for å få visse jobber. Men de mulighetene som en high school diplom innehaveren får er ikke tilgjengelig for en person som har en GED.
Oppsummering
en. Når en student fullfører videregående skole, blir han eller hun belønnet med en high school diplom. Men GED er bare en test for å vurdere om en person har kunnskaper om en high school student.
to. kun en skole frafall går for en general Educational Development. derfor hvorfor det har en negativ stigma knyttet til det.
tre. En student som ønsker en high school diplom vil måtte vente fire år å fullføre kurset, men mest studenter gjennomføre kurset i løpet av tre år. Såvidt Generelt Educational Development er opptatt, er det bare en syv timers test på fem fag.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------