Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Foxtel og Austar

Foxtel og Austar er ledende TV-leverandører i Australia. Disse to er ulike selskaper som har mange forskjellige funksjoner. Foxtel har både direkte satellitt -og kabel-tjenester mens Austar, bortsett fra disse to tjenester, gir også mobiltelefon og oppringt Internett-tjenester.
Foxtel ble dannet som en gjensidig venture mellom News Corporation og Telstra. Foxtel Selskapet ble etablert i 1994. Austar ble dannet under navnet fellesskap Entertainment Television og eies av Austar forente Communications Limited. Det var i 1994 at Austar ble dannet. Liberty Global har en andel på 54 prosent, og offentlige aksjonærer har resten av aksjene i Austar.
Mens Foxtel er i hovedsak tilgjengelig i storbyregion, Austar er tilgjengelig i de landlige og urbane områder. Foxtel har et større abonnement sammenlignet med Austar. Foxtel har ca 1. 63000000 abonnenter. Austar har ca 750 000 abonnenter. Man kan også se forskjell på de produktene abonnement TV, Austar mobil, og AustarNet er de produktene som kommer med Austar. Tvert imot, har Foxtel produkter som inkluderer Foxtel Digital, Foxtel iQHD, og Foxtel iQ.
Foxtel digitale tjenesten har funksjoner som pay- per -view, kanaler med bred skjerm, interaktiv TV /radio fra, og utvalgte filmer som kommer i Dolby. Det Austar sin Anywhere har funksjoner som nedlastingsalternativer.
Noen av de ekstra funksjonene som kommer med Foxtel inkludere Foxtel på PC for gratis nedlasting Foxtel programmer. Austra har ekstra Austra for Business og Austar bredbånd.
Foxtel har sitt hovedkvarter i Macquarie Park, New South Wales og Moonee Ponds, Victoria. Austar har sitt hovedkvarter i Sydney, New South Wales, og Gold Coast, Queensland.
Oppsummering
en. Foxtel har både direkte satellitt -og kabel-tjenester mens Austar, bortsett fra disse to tjenestene, gir også mobiltelefon og oppringt Internett-tjenester.
to. Mens Foxtel er i hovedsak tilgjengelig i storbyregion, er Austar tilgjengelig i de landlige og urbane områder.
3. Foxtel ble dannet som et joint venture mellom News Corporation og Telstra. Foxtel Selskapet ble etablert i 1994. Austar ble dannet under navnet Fellesskapets Entertainment Television og eies av Austar forente Communications Limited. Det var i 1994 at Austar ble dannet.
4. Abonnement fjernsyn, Austar mobil og AustarNet er de produkter som kommer med Austar. Tvert imot, har Foxtel produkter som inkluderer Foxtel Digital, Foxtel iQHD, og Foxtel iQ.
fem. Foxtel har ca 1. 63 millioner abonnenter. Austar har ca 750 000 abonnenter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------