Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Airways konnect og JetLite

Konnect og JetLite er lavpris flyselskap i Jet Airways.
JetLite var den første til å bli utviklet som et lavprisflyselskap. Jet Airways kom opp med JetLite etter det følte behov for en slik lav pris luftveiene. Som et skritt mot lav kostnad flying, Jet Airways overtok eiendelene til Air Sahara og dannet JetLite. Flyet Airways ønsket å forvandle noen av flyene til lave kostnader operasjoner, men det kunne ikke materialisere grunn av noen juridiske problemer. Og det var i dette tilfellet at Jet Airways bestemte seg Konnect.
Når du ser på logoen til to luftveiene, bruker Konnect samme bildene som for Jet Airways. På den annen side kommer JetLite med en litt modifisert logo. JetLite mannskap har ulike uniformer, mens Konnect opprettholder samme uniform for dets mannskap som for Jet Airways mannskap. det indre av JetLite er ganske annerledes enn Jet Airways. Konnect har samme interiør som for JetLite. I motsetning Jeltlite, opprettholder Airways Konnect høye likhetstrekk med den overordnede luftveiene. Likheten som Konnect har med Jet Airways har ført til mye forvirring for passasjerer. Det har vært tilfeller da passasjerene hadde kjøpt Konnect billetter når de faktisk ønsket å kjøpe Jet Airways billett. Etter dette finner de at de gjør ikke får de tjenestene de forventer fra Jet Airways.
i JetLite, blir maten servert for en ekstra kostnad. på den annen side, er mat inkludert i reisekostnader når du reiser i Konnect. JetLite kommer med reduserte ytelser sammenlignet med Airways Konnect.
Dessuten er kostnadene ved Airways Konnect billetter dyrt i forhold til kostnaden av JetLite billetter.
Oppsummering
en. JetLite var den første til å bli utviklet som en lav kostnad flyselskapet.
to. Når du ser på logoen til to luftveiene, bruker Konnect samme bildene som for Jet Airways. på den annen side kommer JetLite med en litt modifisert logo.
tre. JetLite mannskap har ulike uniformer mens Konnect opprettholder samme uniform for dets mannskap som for Jet Airways mannskapet.
4. I motsetning Jeltlite, opprettholder Airways Konnect høye likhetstrekk med den overordnede luftveiene.
Fem. I JetLite, blir maten servert for en ekstra kostnad. På den annen side, er mat inkludert i reise koste når du reiser i Konnect.
6. kostnaden for Airways Konnect billetter er dyrere enn prisen av JetLite billetter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------