Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom AKC og NKK

Det finnes registre over hundene i USA : Registret av ren rase hunder og registret av all- hunderaser er The American Kennel Club eller AKC og National Kennel Club to av mest prestisjefylte kennel klubber i USA. den største forskjellen mellom de to er at American Kennel Club bare registrerer rene hunderaser mens National Kennel Club registrerer all-hunderaser.
stamtavlene av hundene i American Kennel Club er mer autentisk enn den nasjonale Kennel Club. The American Kennel Club registrerer bare ren rase hunder og er veldig spesiell og streng når det gjelder bevis for den spesielle hunden som tilhører en bestemt stamtavle AKC er ikke medlem av Verdens Canine Organization. Men den fremmer og organiserer noen av de beste hundeutstillinger i landet. Noen av disse hundeutstillinger er Westminster Kennel Club Dog Show (som er gjort årlig siden AKC startet ), National Dog Show, og, selvfølgelig, den Eukanuba National Championship. AKC ble dannet i 1884, det er den største nonprofit purebred hund klubben i verden. Dens viktigste virksomhet er å lage renrasede hunder en følgesvenn av familien. Den har også en misjon for å fremme helsen til hjørnetenner, og det hjelper også å beskytte rettighetene til hundene og deres eiere. Det forbedrer også ansvar av eierne av hundene mot sine hunder. Ikke bare det, hver hunds foreldre i AKC er også registrert for å være autentiske purebreds av AKC. Dette betyr for neste generasjon, kan de være registrert i AKC også fordi det er garantert at de er purebreds med sine foreldre ble registrert i AKC.
The National Kennel Club, derimot, er en alt -breed hund register i USA. Sine hundene er ikke veldig autentisk fordi de ikke er så strenge med å registrere hunder. Denne klubben registrerer enhver hund i noen stamtavle. dette er en av hovedgrunnene til at hunder i denne klubben ikke kan enkelt legge inn hunden viser lansert av AKC. dette er fordi hunder i NKK ikke er skikkelig testet om deres DNA er autentisk, og det er ingen bekreftelse på hvilke herkomst hunden tilhører. The National Kennel Club ble stiftet 1969 og ble skapt som en " papirmølle " hund register. Dette registeret trenger litt papirarbeid, men er ikke særlig med bevis på hundens stamtavle. Hundene registrert i denne klubben er ikke autentisk. The National Kennel Club vil registrere noen hund av alle raser og er ikke så strenge når det gjelder bevis for ætt av hunden stamtavle. Dette hvorfor National Kennel Club blir kritisert som en " papirmølle 'register for registrering av en hund. den NKC registrerer også foreldrene til de hundene som var. ikke purebreds
SAMMENDRAG : 1
AKC bare registrerer rene hunderaser mens NKC kan registrere eventuelle hunder.
to.
AKC er strengere når det gjelder å teste bevis og ektheten av hundene som blir registrert, mens NKK er ikke så spesielt for prøvetrykk og autentisitet.
3.
NKC hunder kan ikke delta lett hunden viser av AKC
4
foreldrene og avkom av hunder registrert i AKC er autentiske mens hundene, fra foreldre til avkom, er ikke autentisk i NKK.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------