Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom zombie og vampyr

Hvis verden var å slutte med hagler og sølv kuler mot en horde av udødelige, ville du fortsatt ønsker å bli menneske? Hva hvis verden vil gi deg et utvalg av å bli ett med fienden ? Hva vil du bli, en vampyr eller en zombie ?
Zombier og vampyrer er grupper av forskjellige uhyrlige skapninger som har fengslet fantasien til mannen. De har blitt en sykdom som gjorde mennesker til besatte fans, skriking og swooning og faller i tråd på hver premiere natt til enhver actionfylte og romantiske vampyren og zombiefilmer. Enten det er bevis på deres eksistens eller ingen, fenomenet å bli en som dem har sikkert grep menneskets dypeste interesse, noe som gjør handlingen nå toppen 50 må- gjøre-ting før-jeg-die.
Disse natt skapningene har blitt popularisert vei tilbake i det 17. århundre. Hvorfor ikke ? De er mystiske, kraftig, og udødelig, og de tilhører den kategorien av hva den unge generasjonen i dag ville henvise som " COOL ! ',' AWESOME ', og andre superlative adjektiver forvandlet til substantiver.
Vampires, til å begynne med, er karakterisert som svært vakker, men helt grusomme, blod- suger skapninger som kan bare mate på natta. Vampyrer regnes som kongelig, snørret gruppe vandøde med alle slags mentale krefter, inkludert telepati, ESP, telekinese, og mange flere. De kan gå blant levende og blanding i. Seriøst, hvis vampyrer er ekte, ingen kan egentlig identifisere dem som sådan, fordi de fortsatt ser menneskelige, de er utdannet, fint kledd, høy mannered, og rett og slett perfekt solen tilsynelatende, sammen med tre kors, sølvkule, og tonn. hvitløk er sine svakheter. Men, ble disse vampire spesifikasjonene skapt av mesteren bestselgende forfatter Anne Rice. Forfatteren av vampyr bøker med tittelen : The Vampire Lestat, Intervju med Vampire, Queen of the Damned, og så mange bøker av The Vampire Chronicles har sikkert gjort standarder for hva og hvem vampyrer virkelig er
It. var ikke før nylig at troen på vampyrer sovende på dagtid på kister gjemt under en vampyr hjem ble endret. En annen bestselgende forfatteren av dette århundret, Stephenie Meyer, har totalt forandret hvordan vampyrer er selvsagt i en innbilt sammenheng. Hun innførte et sett av vakre, fortryllende og diamant-skinned vampyrer som ble kategorisert i så mange forskjellige kategorier som : vegetarianer, nomadene, den dhampir ( et barn far fra en vampyr med et menneske mor ), og den royalty som også skjer å være lovgiver. grunn av Meyers kreative og tilsynelatende, mangel på vampyr relaterte artikler før boka, gjorde vampyrer slik magnetisk, sexy, og verdig besettelse skapninger som er helt farfetched fra " uhyrlig " title de burde å ha. Men hvis du bestemmer deg for ikke å bli som dem, og planene om å drepe en hvis den tid kommer, må du ha noe som kan skjære gjennom marmor. Ifølge Miss Meyer, er vampyrens hud så hardt som marmor og bare vampyr tenner eller varulv bitt kan bryte gjennom det.
Zombies, derimot, er hjerneløse monstre som røkter på menneskelige hjerne. de er blodig utseende gutter som synes som om noen har skutt dem med en hagle på deres ansikter. de har revet hud, blodig stå opp, livløs stil gåing ( fordi generelt, når epidemien rammet den menneskelige hjerne, er det dødt ), de har blek grå hud, har de ingen følelser, og de ønsker bare en ting : hjernen din. Men andre versjoner av zombie, som fra I Am Legend film antyder at zombier er faktisk ondskapsfull, holder seg ut fra sola, men de har følelser ( veldig sterk ), de beveger seg veldig fort, og de kunne også være så flink som normal person
OPPSUMMERING :
Både vampyrer og zombier er skapninger av natten, men nyere versjoner tillot disse skapningene å også gå i dagslys
. vampyrer feed på menneskelig blod mens zombier mate på menneskelige hjerne.
Selvfølgelig er vampyrer ser bedre ut enn zombier.
Zombies har kanskje ikke hjernen, men de har hjerte, mens vampyrer har hjernen, men de regnes som hjerteløs ( inntil nylig )
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------