Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Nintendo DSi og Sony PSP Go

Nintendo DSi og PSP Go er bare oppdaterte versjoner av sine respektive selskapets konsoll linjer. Selv om de er samtidige, er lite delt mellom disse to enhetene. Den største forskjellen mellom disse to er den type medier som de bruker. Mens Nintendo besluttet å fortsette å bruke spillet patroner for DSi, bestemte Sony å forlate UMD og gikk med myke nedlastinger. DSi har fordelen av bakoverkompatibilitet med DS spill mens eiere av PSP UMDs er pålagt å men spillene igjen gjennom PSN.
Fordi PSP Go trenger å laste ned spill, er lagringsplass avgjørende. Selv 16GB er mye i forhold til DSi 256, mesteparten av denne plassen vil trolig bli tatt opp av spill. for ekspansjon, begge konsollene er utstyrt med kortlesere. PSP Go bruker fortsatt Sonys proprietære Memory Stick M2 mens DSi bruker SD-kort. sistnevnte er bedre bare fordi den brukes av mange flere enheter fra forskjellige produsenter. de to enhetene er bygget helt annerledes, den DSi er en clamshell mens PSP Go er en skyveknapp. DSi har to halvdeler inneholde de to skjermene, mens den øvre halvdelen av PSP Go holder skjermen og den nedre halvdelen holder kontrollene. Den doble skjermer til DSi presenterer en mer interessant gameplay mekaniker som den nedre skjermen har en touch -grensesnitt og kan også brukes som en kontroll for noen spill.
Bortsett fra to berøringsskjermer, DSi har også to kameraer, ett på innsiden hengsel og en annen en på utsiden dekselet. kameraene kan brukes til å ta bilder, som deretter kan redigeres via touch- screen grensesnitt og sendt via WiFi. PSP Go har ikke kamera, og siden det bryter kompatibilitet med PSP -tilbehør, kan det ikke bruke PSP kameraet også.
En ny funksjon på PSP Go som du ikke ville finne på DSi er. Bluetooth Bluetooth kan brukes til å dele media, men enda viktigere, kan den brukes til å koble med tilbehør som trådløse hodetelefoner og liker
Summary :
DSi bruker fysiske medier mens PSP Go ikke
DSi har et mye mindre minne enn PSP Go
DSi brukerSD-minnekort, mens PSP Go bruker Memory Stick
DSi er en clamshell mens PSP Go er en skyveknapp
DSi har to skjermer, mens PSP Go bare har en
DSi har et berøringsskjerm mens PSP Go ikke
DSi har to kameraer, mens PSP Go ikke har noen
PSP Go har Bluetooth, mens DSi ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------