Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Bachelor of Arts og Bachelor of Science

Grader i høgskolen er alle forskjellige. Noen faller under Bachelor of Science og andre under Bachelor of Arts. På et øyeblikk, forskjellene på disse to er ikke vanskelig å finne. fra tittelen alene, kan det antas at en B. A. grad er en studie av kunst og dens former, mens en B. S. grad vil være opptatt med kompleksiteten i Science.
forklare forskjellene mellom de to videre, kan vi si at med en Bachelor of Arts, er tverrfaglige kurs studert for å hjelpe elevene supplere deres læring innenfor konsentrasjonen deres. The Bachelor of Science, derimot, omhandler de mer tekniske ideer som involverer naturfag og matematikk. B. En er fra latin, atrium baccalaureus. Bachelor of Arts kurs understreke teoretisk og generell kunnskap, humaniora, tverrfaglige felt og liberal arts. Mesteparten av tiden, trenger en student tar opp en Bachelor of Arts grad å ta fremmedspråk komponent for å fullføre graden. Folk som er mer til kunst og retorikk anbefales å ta opp en Bachelor of Arts Degree. Det er imidlertid mulighet til å gjøre en dobbelt grad som inkluderer både Bachelor of Arts og Bachelor of Science grad
B S er fra latin, vitenskapelige |. ? Baccalaureus. Bachelor of Science grader innebære en betydelig mengde vitenskapelige eksperimenter og matematiske ligninger Noen av feltene som kan hovedfag i under Bachelor of Science -programmet kjemi, fysikk, matematikk og biologi, mens Bachelor of Arts grad holdere. er hovedfag i liberal arts som statsvitenskap, pedagogikk, samfunnsfag og engelsk. Det er noen fagretninger som enten Bachelor of Arts eller Bachelor of Science, for eksempel psykologi.
Studenter som tar opp Bachelor of Science i psykologi blir bombardert med masse laboratorium klasser og også ta vitenskap og statistikk klasser. de er opplært til å bli mer datamaskin -orientert, kunnskapsrik med teknologi og andre praktiske ferdigheter som trengs for en bestemt disiplin innenfor feltet. Bachelor of Arts i psykologi, derimot, er fokusert på tverrfaglige felt og profesjonelle studien.
I forhold til læreplanen, Bachelor of Science grader tendens til å være mer spesialisert enn deres Arts kolleger. Dette er fordi mer kvantitativ og laboratorietjenester klasser er nødvendig for Bachelor of Science elevene til å bli fullt i stand etter college. Bachelor of Arts studentene er opplært til å bli godt avrundet, noe som er grunnen generelle kurs er rikelig. Folk som ble uteksaminert med en Bachelor of Arts kan søke arbeid i ulike felt og typer arbeid. for eksempel kan en engelsk store senere arbeid som pedagog, lærer eller journalist.
I de fleste EU-land og i Australia, Singapore, Sveits, India, New Zealand, Karibia og Afrika, blant annet, Bachelor of Arts programmer siste tre år. Dette er ett år mindre enn kravet i land som USA, Scotland, Filippinene, Canada, Latin -Amerika, Japan, Brasil, Russland, Tyrkia og Bangladesh.
Både Bachelor of Arts og Bachelor of Science grad kan mestres senere. Dette gjør at holders å ha fokus på mer omfattende studier for å hjelpe dem å bli mer kunnskapsrike. Imidlertid kan en Bachelor of Science grad innehaveren ta opp master i kunst. Et eksempel er en Bachelor of Science i sykepleie utdannet ta opp Master of Arts i sykepleie, selv om han eller hun kan selvsagt ta opp M. S sykepleie
Summary :
en Bachelor of Arts og Bachelor of Science programmene tilbys fromr tre til fem år avhengig av land.
to. Bachelor of Arts grader trene en person til å bli godt avrundet, og dermed mye av tverrfaglige kurs må tas.
tre. Bachelor of Science grader har som mål å hjelpe en person spesialisere seg i et bestemt felt. Dette er grunnen til at Bachelor of Science grader har mye laboratoriearbeid, eksperimenter og anvendelser av vitenskapelige og matematiske teorier.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------