Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom amuletter og talismaner

Amuletter og talismaner er magiske amuletter som bæres for å sikre åndelig kraft eller å avverge onde. Troen på de ? Magiske krefter amuletter og talismaner er like gammel som menneskelig sivilisasjon og still going strong.
amuletter antas å ha makt til å avverge negativ energi eller onde ånder eller sykdom kors, hvitløk, kull, runer, heldige mynter og hestesko er noen av amuletter som har vært. brukt i århundrer. Amuletter er slitt av folk som beskyttelse og forsvar fra den onde rundt dem.
en talisman er akkurat det motsatte av en amulett. De antas å gi mer makt til den personen iført en. en talisman er tenkt å gi positiv energi til den personen som besitter en. Excallibur (King Arthur sverd ), Aladdins magiske lampen, en magisk stang, eller en magisk hatt, er eksempler på talismaner Disse magiske gjenstander er slitt for å innpode makt, tillit og makt til de som bærer en talismaner. er også antatt å forbedre personlig makt i de som bærer dem. De er vanligvis laget av krystaller og edelstener. Talismaner blir sett på som naturlige forsterkere som fører en person til rette tanker.
En talisman er vanligvis en enkelt brikke, som en pedant. En amulett, derimot, kan være en pose fylt med steiner, urter og andre magiske ting.
ordet ' talisman ' ble avledet fra det greske « telesma ', som betyr innvielsesseremonien. ? ordet" amulett "ble avledet fra det latinske " amuletum '.
i en sammenligning av de to magiske gjenstander, er det sett at amuletter kommer i naturlig form, mens talismaner er menneskeskapte objekter som kan være enten naturlig eller ikke- naturlige.
Oppsummering
  1. Amuletter antas å ha makt til å avverge negativ energi eller onde ånder eller sykdom. Amuletter er slitt av folk som beskyttelse og forsvar mot det onde rundt dem.
  2. Talismaner er tenkt å gi mer makt til de som bærer dem. Talismaner antas å gi positiv energi til den personen som besitter en.
  3. kors, hvitløk, kull, runer, heldige mynter og hestesko er noen av amuletter som har blitt brukt i århundrer. Vanligvis er talismaner laget av krystaller og edelstener.
  4. Talismaner blir sett på som naturlige forsterkere som fører en person til rette tanker.
  5. I en sammenligning av de to magiske gjenstander, er det sett at amuletter kommer i naturlig form, mens talismaner er menneskeskapte objekter som enten naturlig eller ikke- naturlige.
  6. ordet ' talisman ' ble avledet fra det greske « telesma ', som betyr innvielsesseremonien. ? ordet ' amulett "ble avledet fra det latinske " amuletum '.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------