Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom underholdsbidrag og vedlikehold

Det er en økning på skilsmissesaker verden over. Mental inkompatibilitet og temperamentsfulle problemer mellom mann og hustru fører til separasjon mellom dem. Når skilt, de går for underholdsbidrag og vedlikehold. underholdsbidrag og vedlikehold er samme og brukes i forskjellige navn på forskjellige steder. Så vi kan ikke si at de er forskjellige juridiske termer. underholdsbidrag eller vedlikehold er den økonomiske støtten som gis til en ektefelle etter skilsmisse. i noen land og steder, er underholdsbidrag mest brukt og i enkelte andre regioner, er vedlikehold på moten. I de fleste tilfeller mannen gir underholdsbidrag eller vedlikehold av ex kone.
Underholdsbidrag eller vedlikehold er en økonomisk avtale mellom skilte par. Det er en ordning som en partner gir regelmessig økonomisk støtte til andre. Dette er bare tilgjengelig for partnere som har vært lovlig gift.
underholdsbidrag og vedlikehold lover variere i henhold til landet. Men det er tre vanlige typer underholdsbidrag eller vedlikehold kvote tilgjengelig. De er lump sum underholdsbidrag eller vedlikehold, midlertidig underholdsbidrag eller vedlikehold og permanent underholdningsbidrag eller vedlikehold.
et engangsbeløp vedlikehold eller underholdsbidrag er en engangs kvote gitt til partneren. Den Midlertidig underholdsbidrag eller vedlikehold gis for en bestemt periode fram til partneren gjenoppretter sin økonomiske uavhengighet. Dette underholdsbidrag eller vedlikehold gis for å fremme opplæring ferdigheter og utdanning. Da tredje permanent underholdningsbidrag eller vedlikehold er fradraget gis for en ubestemt periode.
vedlikehold eller underholdsbidrag blir vanligvis gitt hvis en partner ikke har tilstrekkelig rikdom å møte rimelige behov eller hvis partneren ikke er i stand til å støtte seg selv og er behersket å være hjemme eller hvis partneren har liten sjanse til arbeid.
Før retten Awards underholdsbidrag eller vedlikehold, tar det hensyn til forskjellige ting som for eksempel alder, ekteskapets varighet, partnerens ressurser og arbeidsplasser. Underholdsbidrag eller vedlikehold kvote er avsluttet i døden av en av de samarbeidspartnere. Hvis en person mister jobben, eller hvis det er en nedgang i inntekt eller hvis partneren gifter seg på ny, så vedlikehold eller underholdsbidrag kvote blir terminert.
Oppsummering
underholdsbidrag og vedlikehold er samme og brukes i forskjellige navn på forskjellige steder.
I noen land og steder, er underholdsbidrag mest brukt og i enkelte andre regioner, er vedlikehold på moten.
Underholdsbidrag eller vedlikehold er en økonomisk avtale mellom skilte par. Det er en ordning som en partner gir regelmessig økonomisk støtte til den andre.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------