Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom hvitt gull og gult gull

Her er noen ting du bør vurdere når du velger hva slags gull som vil passe deg Tenk spørre deg selv spørsmål som: Hva har jeg mesteparten av tiden ? Tenk om fargen på garderoben din som er dominerende i skapet. Spør deg selv om huden din reagerer på metaller. Hva er disse metallene som gjør huden din klør ? Er jeg mottagelig for å re -plating mine smykker hvert år som går med bare å gjøre dem ser ut som ny ? Svarene på spørsmålene dine er her, og du må lese videre.
Gull kommer i forskjellige karat og farge former. De mest brukte fargene gull er hvitt og gult gull. Vi kan regne med flere forskjeller mellom disse typene inkludert deres fordeler og ulemper. som disse to typer gull er i spørsmålet, la oss veie dem selv.
disse to typer gull veier det samme så langt som karat er bekymret. en forskjell de holder er deres blanding av legeringer for å gjøre dem sterke som rent gull er myk og smidig. Gult gull er en blanding av rent gull og legeringer av kobber og sink. Hvitt gull, derimot, er laget av en blanding av rent gull og noen hvite metaller som sølv og palladium.
Nikkel brukes til å blandes med gull tradisjonelt, men helt siden det ble oppdaget å forårsake allergi på menneskers hud, ble bruken slutt unngås.
hvitt gull blir valgt vidt av mange mennesker på grunn av sitt sølv farge enn den gule gull selv om det er noen ganger dyrere når den er blandet med platina eller titan. hvitt gull er ripesikkert sammenlignet med gult gull å ta hensyn til de legeringer som det er blandet. Med ringer, er hvitt gull mest foretrukket som den utfyller fargen på diamanten mens gult gull skaper illusjonen av en gul tone i diamant stein.
Hvitt gull laget med nikkel kan være et allergen. fargen ser ut til å bli falmet det noen ganger er koblet sammen med rhodium for å gi det en skinnende effekt, men rhodium blekner og wears off Så du trenger å re- plate det hver gang det slites og. det ville koste deg ekstra.
Mens hvite gull fades, har gult gull denne klassiske fargen for ringer. Eldre gullringer er mye penere enn de nylig gjorde de det er på grunn av dets komponenter Gult gull krever ikke behovet for å være re-belagt. Så det er dine sparepenger Det er også en lavere risiko for allergiske reaksjoner. Gult gull ville være fin med mennesker med varme hud toner, men ville gjøre folk med kule hudtoner ser blek eller vasket ut. Gult gull er ikke i ting i dag, dagens være sølv og platina. Det må være polert regelmessig for å beholde sin glans og er mer utsatt for riper og bulker.
Det eneste som gjør disse to typene gull samme er deres blir rent gull og ved å være utsøkt da satt i smykker form. De er begge gode valg. Hvitt gull kommer fra europeiske land ikke lenger inneholder nikkel. Nickel er vanligvis erstattet med palladium. A nikkel -free hvitt gull er dyrere enn gult gull eller standard hvitt gull. Men ingenting kommer i nærheten enn å eie stykker laget av gult gull ;
Oppsummering :
1 gult og hvitt gull har ulike metallegering blandinger.
to. Gult gull ser mer elegant og klassisk enn hvitt gull.
tre. Gult gull trenger mindre vedlikehold enn hvitt gull.
4. hvitt gull er mer perfekt enn gult gull når parret med en diamant stein.
fem. gult gull og hvitt gull avvike i prisene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------