Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom fengsel og forvaring sentrum

Generelt kan det sies at fengsler er mindre anlegg som vanligvis tilhører den lokale ( fylkesnivå ) myndigheter, selv om det fortsatt fengsler som omfattes av statlige og føderale kontroll. Interneringssentre generelt er større anlegg som ofte er regionalt til nasjonalt omfang eller dekning.
Mange sier at begrepet ' interneringssenteret ' er en veldig bred navn som vedrører en innretning eller sted der personer er begrenset. Ifølge BOP ( Bureau of Prison, U. S. ), Er en interneringsleir et sted hvor du begrense personer som enda ikke er deklarert straffanger, men belastes for noe. Disse personene har ikke kvalifisert for kausjon. Likevel, hvis en person vil være ansett som en trussel mot andre og enda en " flytur risiko " eller noen som kunne fly bort bare for å unnslippe anklagene inngitt mot ham eller henne, så mest sannsynlig at han eller hun vil bli holdt fanget inne i interneringssenteret før overbevisning. fengsler kan også beskrives på samme måte.
i U. S. Kan interneringssentre være et fengsel, et fengsel, en konsentrasjonsleir, en interneringsleir og mange andre steder hvor en eller en gruppe mennesker en re anholdt. Disse sentrene er klassifisert som maksimum, medium og minimum interneringssentre. tydeligvis maksimal sikkerhet er stedet hvor meget voldelige kriminelle er plassert som dem som er dømt for livstid. Middels sikkerhet interneringssentre er for de som vil tjenestegjøre i midtre området setninger. Sammenlignet med maksimum, fangene her inne har mindre kriminell bakgrunn. Minste interneringssenteret, også kjent som en form for arbeid leiren, er ment for dem som har fornærmet en politikk eller lovgivning for aller første gang. Dette er stedet for de som har de korteste setninger. Innsatte er mye mer liberal i den forstand at de kan omgå expanse av nærhet med liten eller ingen kraftfull intervensjon ved senteret sikkerhet ansatte. det finnes mange typer fengsler. Noen er veldig store til det punktet at de er allerede faktiske institusjoner. de kan gjelde mange subspecialty fengsler som de unge interneringssentre for ikke-voksne lovbrytere, ICE ( innvandring og Customs Enforcement ) interneringssenteret for dem som bor eller kommer til U. S ulovlig og ( kontroversielle ) militært interneringssenter for boliger krigsfanger, tatt spioner og lignende
I sammendraget :
En et fengsel er en slags av interneringssenteret. Dermed er det en mer spesifikk term sammenlignet interneringssenter som omfatter fengsler, fengsler og leirer blant andre.
to. Generelt fengsler er vanligvis de mindre stedene av innesperring i forhold til interneringssentre.
tre. Detention Center er et vidt begrep som kan omfatte spesialitet fasiliteter som unge, militære og innvandring forvaring sentre.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------