Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom aluminium og stål sykler

Når du kjøper sykler, kan det oppstå en sammenblanding av hva sykkel å gå for. Noen vil kanskje si at aluminium sykler er best og noen opine at stål sykler er bedre. Men begge av stål og aluminium sykler har sine egne kvaliteter og funksjoner. er
stål sykler bra for turer og kommersiell bruk, mens aluminium sykler er bra for racing.
Først av alt, la oss se på styrken av aluminium og stål sykler de stål syklene er mye sterkere enn aluminium sykler. Når man sammenligner vekten mellom de to syklene, aluminium syklene kommer lettere enn de andre. Ettersom aluminium sykler er lettere, gir det mye tempo enn stål syklene.
Når aluminium syklene gi en stiv ride på veiene, de stål syklene gir en behagelig reise. er Steel sykler kjent for å absorbere mer støt enn aluminium syklene.
Det er også et kjent faktum at nesten alle verktøy arbeide med stål materiale mens spesialiserte verktøy er nødvendig for aluminium materiale. Det er også forskjell på rørene som benyttes i disse to syklene. I aluminium sykler, blir større og sterke rør brukt. Motsetning rørene av stål sykler, rørene i aluminium sykler har mer fleksibilitet.
Når man sammenligner levetid, de stål sykler har mer liv enn aluminium syklene. Selv om levetiden er høyere i stål sykler, trenger det mer vedlikehold i forhold til aluminium sykler. stål sykler er mer utsatt for rust og så trenger ekstra vedlikehold.
En annen forskjell mellom stål og aluminium sykler er at stålet syklene bøy når de mislykkes og aluminium sykler i stykker når de mislykkes.
I kostnad, aluminium syklene er dyrere enn stål sykler. er
Sammendrag
en. Stål sykler bra for turer og kommersiell bruk, mens aluminium sykler er bra for racing.
to. stål sykler er mye sterkere enn aluminium sykler.
tre. Når man sammenligner vekten av to sykler, aluminium syklene kommer lettere enn den andre seg.
4. Når man sammenligner levetid, de stål sykler har mer liv enn aluminium syklene.
fem. er aluminium sykler dyrere enn stål sykler.
6. Når aluminium syklene gir en stiv tur på veiene, de stål syklene gir en behagelig reise.
7. stål sykler er mer utsatt for rust og så trenger ekstra vedlikehold.
8. i aluminium sykler, blir større og sterke rør brukt. motsetning rørene av stål sykler, rørene i aluminium sykler har mer fleksibilitet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------