Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Akita inu og shiba inu

Akita inu og Shiba inu er kjæledyr hunder som har sin opprinnelse i Japan. Både Akita inu og Shiba Inu deler mange egenskaper og egenskaper. De har visse likheter i deres farger og temperament som gjør det vanskelig å skille mellom Akita inu og Shiba inu.
Både Akita inu og Shiba Inu raser er kjent for å være de eldste hunderaser i verden. Shiba inu er sagt å være den eldste hunderasen og Akita inu er kjent som den nest eldste rasen i Japan. Begge disse rasene var kjent fra oldtiden.
Først av alt, la oss sammenligne den fysiske karakter mellom de to rasene. Akita Inu raser er mer kraftfull og tunge boned hunder enn Shiba inu raser. Akita inu har en gjennomsnittlig høyde på 28 inches og veier mellom 70 til 120 pounds. på den annen side, Shiba Inu -er mellomstore hunder som har en gjennomsnittlig høyde mellom 13 til 16 inches og veier 17 til 23 kilo.
Akita inu er kjent for å være beskyttende, dominant og aggressiv mot andre hunder. Disse rasene, noe som er veldig renslige hunder, også har sterke byttedyr kjøreegenskaper. Shiba inu raser er selvstendige hunder og veldig mye reservert overfor fremmede. Er disse raser også flink til å bytte stasjon.
Når Akita Inu rasene er ganske, de Shiba Inu raser er litt hyper. motsetning Shiba inu, akita inu er mer lekne. i å opprettholde de to rasene, Shiba inu er rimeligere.
Når man sammenligner fargen, Akita inu er for det meste Tora, rød og hvit, mens Shiba inu er svart, hvit, rød og rød /sort sesam. Sammendrag
en. Akita Inu raser er mer kraftfull og tunge boned hunder enn Shiba inu raser.
To. Akita inu har en gjennomsnittlig høyde på 28 inches og veier mellom 70 til 120 pounds. på den annen side, Shiba Inu -er mellomstore hunder som har en gjennomsnittlig høyde mellom 13 til 16 inches og veier 17 til 23 pund.
tre. Når Akita Inu raser er ganske, de Shiba Inu raser er litt hyper.
4. Akita inu raser er mer leken enn Shiba inu raser.
fem. Akita inu er for det meste Tora, rød og hvit, mens Shiba inu er svart, hvit, rød og rød /sort sesam.
6. I å opprettholde de to rasene, Shiba inu er rimeligere.
7 Akita inu er kjent for å være beskyttende, dominant og aggressiv mot andre hunder Shiba Inu raser er selvstendige hunder og veldig mye reservert overfor fremmede Disse rasene er også flinke til. byttedyr stasjonen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------