Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom AIEEE og IIT

AIEEE betyr All India Engineering opptaksprøver og IIT betyr Indian Institue of Technology. IIT er en gruppe av institusjoner og AIEEE er en undersøkelse system gjennomføres for ulike tekniske institutter i India.
IIT er en gruppe av autonome engineering og teknologi-orienterte institusjoner i India. det har blitt etablert av Stortinget i India og har blitt erklært som Institutes av nasjonal betydning. den AIEEE er en opptaksprøve gjennomført av Central Board of Secondary Education.
En av de viktigste forskjellen som kan noteres mellom AIEEE og IIT er i undersøkelsen gjennomført. AIEEE gjelder opptak i varous arkitektur og ingeniørkunst institutter over hele landet, herunder National Institutes of Technology. på den annen side er egen inngang undersøkelse kalt IIT-JEE, som ofte kalles som Joint opptaksprøver, holdt for IIT seter. Når man sammenligner de to opptaksprøver, er IIT-JEE anses å være den mest prestisjefylte inngangen eksamen. Den IIT-JEE er også tøffere enn den AIEEE. Mens IIT-JEE understreker på byggkonsepter og rett anvendelse av konseptet, understreker AIEEE på etterspørsel, nøyaktighet og hastighet.
IIT-JEE skal teste kandidatens kommando på det grunnleggende. Når man sammenligner spørsmålene i IIT-JEE og AIEEE, er den tidligere undersøkelsen svært kompleks.
Mens IIT ' JEE eksamener er for lavere grads innleggelser, den post graduate innleggelser er gjort på grunnlag av JMET, GATE, Ceed og JAM. i AIEEE, en kandidat håper for B. Arch har å komme gjennom matematikk og egnethetsprøve og en kandidat håper for B. Tech skal gå gjennom fysikk, matematikk og kjemi tester.
Oppsummering
en. AIEEE betyr alle India Engineering opptaksprøver og IIT betyr Indian Institue of Technology.
to. IIT er en gruppe av institusjoner og AIEEE er en undersøkelse system gjennomføres for ulike tekniske institutter i India.
3. AIEEE gjelder opptak i varous arkitektur og ingeniørkunst institutter over hele landet, herunder National Institutes of Technology. På andre siden, er egen inngang undersøkelse kalt IIT-JEE, som er comonly caled som Joint opptaksprøver, holdt for IIT seter.
4. Når man sammenligner de to opptaksprøver, den IIT-JEE anses å være den mest prestisjefylte opptaksprøve. den IIT-JEE er også tøffere enn den AIEEE.
5. Når man sammenligner de spørsmål i IIT-JEE og AIEEE, den tidligere undersøkelse er svært kompleks.
6. Mens IIT-JEE understreker på byggkonsepter og rett anvendelse av konseptet, understreker AIEEE på etterspørsel, nøyaktighet og hastighet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------