Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom rugby og fotball

Det er et par forskjeller mellom idretter i rugby og fotball. Forskjeller verdt å vite for å få en bedre forståelse av idrettene First off, krever spillet av rugby et mye bredere felt forhold til fotball. det er også noen forskjeller i antall spillere for begge idretter. For eksempel, i rugby må du ha tretten spillere å få spillet i gang. i fotball derimot, bare du trenger elleve spillere. Arten av sine roller på feltet har også forskjeller. I rugby, kan enhver spiller utføre rollen som angriper og forsvarer når det er behov for det. I fotball, alle elleve spillere har svært spesifikke roller på banen, som de burde strengt overholde.
måten ballen beveger seg rundt feltet er også forskjellig for de to idretter. i fotball kan spillerne bare sende ballen i en direkte fremover måte. på den annen side, gir spillet rugby spillerne å holde pasninger i andre retninger nemlig bakover og sidelengs. Er forskjeller også tydelig i måten spillene er scoret. Å gjøre et poeng, rugby spillere trenger å ha ballen berøring feltet, som vil tjene dem totalt 5 poeng for å gjøre "prøve " ( term for score).
i fotball, vil spillerne kun trenger å krysse utpekte end- soner for å tjene dem seks poeng for ' touchdown " (uttrykket for denne sporten score ). begge spillene tillate mål -over spark, men i rugby, er verdien av poengene dobbelte av fotball -tallet. Og til slutt, fotballspillere har alltid som mål å gjøre feltet mål, mens en slik handling er ikke verdt å gjøre i rugby, siden det vil bare samle dem ett enkelt punkt. I utgangspunktet er disse forskjellene er verdt å vite om de to idretter i rugby og fotball
Oppsummering : En Rugby bruker en mye større spille -feltet i forhold til fotball
to. En fotballkamp kan starte med elleve spillere, mens du trenger tretten å starte en rugby kamp
3 I fotball er ballen bevegelse bare rett fremover,. i rugby er det bare sidelengs og bakover.
4. forskjellen i poeng er slik at en score i rugby er verdt fire poeng, mens en score i fotball er verdt seks poeng.
fem. Fotballspillere har alltid som mål for field goal, mens rugby spillere har en tendens til å unngå dette på grunn av sin lave score.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------