Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom pull-ups og chin-ups

Når du tilbringer en time eller så arbeider ut i henhold til din fitness rutine, pleier du å tenke holdningen din, og se om du gjør øvelsene riktig eller ikke? Med mindre du arbeider med en personlig trener, er det viktig for deg å vite hvordan du gjør en bestemt oppgave på riktig måte, slik at du ikke skader deg under anstrengende fysisk trening. Her vil vi ta en titt på de viktigste forskjeller og likheter mellom en pull -up og en chin- up.
den største forskjellen mellom de to, er at de er både styrke-øvelser, der du styrke musklene ved å løfte din egen kroppsvekt. Ved å løfte din egen kroppsvekt, vil du nyte fordeler som å bygge overkroppen styrke og muskelmasse. Men pull- ups og chin- ups er ganske vanskelig å gjøre " så du virkelig trenger å tenke holdningen din og bygge ditt styrke under øvelsene.
utgangspunktet både pull -ups og chin- ups krever en pull- up bar som du henger på. Pass på at det kan bære vekten din. begge chin- ups og pull- ups krever at du løfte deg opp til haken passerer baren.
Men den største forskjellen mellom de to slik at du er å ta tak i baren. For pull -ups, blir håndflatene vendt bort fra deg. Sammenlignet med chin-ups, pull- ups er generelt vanskeligere. De hjelper deg spesifikt mot ryggmuskulaturen.
Chin -ups, derimot, er ferdig med håndflatene vendt i din retning. de er lettere å gjøre enn pull- ups, og målet muskler som du skal jobbe, er dine biceps. for de seriøse kroppsbyggere, kan en variant av pull-ups utføres, inkludert standard døde-henge pull -up, den veide pull- up, den bak nakken pull- up, eller én arm pull -up. For chin- ups, de varianter som du kan gjøre inkludere sternal chin-ups, vektet chin-ups, en hånd, liggende, en arm eller fjellklatrer chin- ups.
Uansett hvilken av disse oppgavetypene du du velger å gjøre, hva som er viktig er å utføre dem riktig og regelmessig, for å maksimere effekten for kroppen din
Oppsummering :
en pull-ups er ferdig med håndflatene vendt bort fra sykkelen, mens chin- ups er ferdig med håndflatene vendt mot sykkelen.
2. pull-ups er vanskeligere å utføre enn chin-ups.
tre. pull-ups mål ryggmuskulaturen, mens chin- ups arbeid på biceps.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------