Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom gode og dårlige ugress

Er det virkelig bra luke, og hvis ja, hvordan en forteller god luke fra dårlig luke ? Selvfølgelig er luke bedre kjent for sine dårlige sider, i stedet for sine mange medisinske fordeler, og selv dens bruk som en urt. Flere vitenskapelige studier har vist at marihuana har mange helsefordeler, hvis den brukes riktig, og utelukkende for dem plager.
Fysisk identifikasjon
God weed har ulike fysiske egenskaper som du enkelt kan identifisere. anlegget har hår som er oransje, eller nærmere rødlig, og er litt klissete. Knoppene er farget ( ikke grønt), og dekket med små hvite krystaller. Den har en sterk duft, og vanligvis kan luktes fra mer enn en fot bort hvis inneholder posen er åpnet. Fordi anlegget er meget tett, og knoppene er intakt, har luke til å bli rippet fra stilkene Som for dårlig luke, kan du lett kan identifisere den med disse fysiske egenskaper : Det er ekstremt tørt og skjelven ugresset trenger ikke å bli brutt opp så mye, siden det er veldig løs. frøene er svært lettantennelig når de utsettes for en flamme. I tillegg, i forhold til dens virkninger, vil dårlig luke får du høy for bare ti til tjue minutter, og vil føre til paranoia etterfulgt av en hodepine.
Kjemiske egenskaper i kroppen
I medisinske kretser, er det allment akseptert at bruk av marihuana ikke fører til langsiktige kardiovaskulære lidelser for folk som er normalt. det er sagt men det er imidlertid verdt å merke seg at røyking marihuana, ofte i store mengder, fører endringer i hjertet og blodsirkulasjonen. Dette er typisk for stress, noe som kan forverre eventuelle kardiovaskulære problemer som var pre- eksisterende. Plager som koronar sykdom og hypertensjon, særlig er gjort verre.
Bruk av marihuana ble funnet å fungere som en inngangsport narkotika til andre sterkere, mer vanedannende legemidler. Faktisk viser undersøkelser at de meget strenge regler mot bruk av marihuana er den største faktoren som presser rusavhengige mot hardere stoffer, som heroin og kokain. studier faktisk viser, at når marihuana ble delvis legalisert i Nederland, i 1970, den bruk av hardere stoffer som kokain og heroin signifikant redusert, til tross for en merkbar økning i narkotikabruk.
Oppsummering :
Bra luke har klissete hår og en sterk duft, mens dårlig luke har tørre stilkene som er løs og lett å bryte
God luke er veldig tett, og frøene. er ikke lett å fjerne, mens dårlig luke har ustø stengler, og frøene er enkelt fjernes
Bad luke årsaker paranoia og hodepine, mens god luke ikke
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------