Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom foundation og concealer

Foundation og concealer er kosmetikk som både brukes på huden. Foundation er mest brukt til ansiktet for å skape en ensartet farge, og også noen ganger for å endre den naturlige hudfarge. concealer er en annen type sminke som brukes til å skjule kviser, sorte merker eller mørke sirkler og små synlige blemmer på huden.
mens begge disse typer kosmetikk blir brukt til å farge og tone huden, er de viktigste forskjellene mellom dem som concealers er mer tungt pigmentert, og grunnlaget er generelt brukt til et større område.
Måten fundament brukes varierer i henhold til de fargene som brukes, trenger hvor mye av huden som skal dekkes, og utformingen av stiftelsen. Det er mange alternativer når du kjøper foundation, slik som ren, lys, medium eller full dekning. den kan også blandes med andre stiftelser for å skape den riktige fargen. concealers er tilgjengelig i flere formulerte pakker, og i et stort utvalg av nyanser, fra de letteste mulige nyanser til mørkere og dypere nyanser. Siden concealers er allerede tilgjengelig i mange formuleringer, trenger du bare å velge den mest passende farge for ditt formål.
Foundations er tilgjengelig i ulike formuleringer også, og disse kan omfatte en olje -og bløtgjøringsmiddel-baserte mix, oljebasert ristere, alkohol-baserte formuleringer, silikonbasert varianter, pulver -eller til og med vannbaserte blandinger De ulike typer fundament inkluderer pulver, krem til pulver, væske og kake. concealers bruke en skala for å indikere deres dekning nivåer. sin tunge pigmentering er hva gjør det enkelt å dekke blemishes, merker, føflekker og andre arr. concealers varierer fra kremer til acne -kampene pulver og kremer. De er også tilgjengelige i en rekke nyanser og farger, og kan være hvit også. Er fargede concealers vanligvis brukes sparsomt under en annen concealer, eller en stiftelse, slik at hudfargen ser jevn og naturlig. Oppsummering :
en Foundation brukes til å forsterke fargen på huden og gi en ensartet utseende, mens, blir concealer brukes til å skjule kviser, urenheter og arr
to. Concealer har en mye tyngre pigmentering i forhold til fundamentet
3 En person kunne blande ulike grunnlag farger og formuleringer for å skape ønsket effekt, mens, concealers er allment tilgjengelig i alle mulige kombinasjoner.
4. Foundation brukes til større områder, som ansikt og hals, mens concealer brukes bare til mindre, problematiske områdene.
fem. concealers kan brukes sammen med andre concealers eller stiftelser, men grunnlaget er vanligvis brukes uavhengig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------