Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom fotball og rugby cleats

De fleste av spillerne bruker sko med cleats når du spiller i gresset eller hard torv. Klossene gi spillerne en behagelig grep og også gi dem kontroll over sine bevegelser. Imidlertid klossene skiller seg fra en idrett til en annen. her la oss se på forskjellen mellom fotball og rugby cleats.
Når du ser på fotball og rugby klossene, kan man se at stenderne i klossene i rugby sko er større enn stenderne sett med fotball cleats. det betyr at rugby cleats gi en bedre grep i forhold til fotball cleats. De rugby cleats trenger en tyngre stud som spillerne er engasjert i flere bevegelser.
Når man sammenligner fotball og rugby klossene, kan det ses at fotball klossene kommer med en klamp i tåa der som det er ikke sett med rugby cleats. Cheats i tåen delen er ikke tillatt i rugby cleats for å unngå skader på andre spillere når andre trinn dem på.
til sammenligning kan en også se at antall klossene i fotball og rugby forskjellig. det finnes flere klosser i en fotball sko når i forhold til rugby skoen. Mens rugby sko kommer med ti klossene, fotballsko kommer med ca 16 cleats. En annen forskjell som kan sees er at fotballsko er også laget med wedge klossene, som ikke er tillatt i rugby sko
Fotball klossene er tynnere og mindre enn rugby cleats. En annen forskjell som kan sees mellom fotball og rugby cleats er i sin form. Når rugby cleats kommer i bladet former, kommer fotball cleats litt rund i formen.
Når man sammenligner vekten av klossene, de rugby cleats er tyngre enn fotball cleats.
Summary1. naglene på klossene i rugby skoene er større enn stenderne sett med fotball cleats.
to. fotball klossene kommer med en klamp i tåa der som det ikke er sett med rugby cleats.
tre. det er flere klosser i en fotball sko når i forhold til rugby skoen. Mens rugby sko kommer med ti klossene, fotballsko kommer med ca 16 cleats.
4. fotballsko er også laget med en kile klamp, som ikke er tillatt i rugby sko.
5. Når rugby klossene kommer i bladet former, kommer fotball cleats litt rund i formen.
6 De rugby cleats er tyngre enn fotball cleats
. <- Topp iFrame-> <- Bottom iFrame->
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------