Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom forkortet og uforkortet vielsesattest

Når gifte seg i Sør-Afrika, får du enten en forkortet vielsesattest eller en uforkortet vigselsattest. Både utdrag og uforkortet vielsesattester ha verdi. Men både utdrag vigselsattest og uforkortet vigselsattest har mange forskjeller mellom dem. det kan sies at en vielsesattest ikke kan oppfylle hensikten med en annen vigselsattest.
Når man snakker om utdrag vigselsattest, de er utstedt av Home Affairs avdelingen og er utstedt av standard til par. Sertifikatet blir gitt umiddelbart til par etter ekteskapet Denne utdrag vigselsattest er nok for par som lever i Sør- Afrika,. Dette er den eneste sertifikatet som trengs av den sørafrikanske par
På den annen side er Unabridged vigselsattest, som også utstedt av Home Affairs avdelingen, gis til alle ikke sørafrikanske par eller de hvor en av dem er ikke sørafrikansk. også kjent som full vigselsattest, de uavkortet vielsesattester er også utstedes kun for spesielle formål. Sertifikatet utstedes kun hvis parene bor utenfor landet eller hvis parene har tenkt å gjøre omfattende turneer. Dette vielsesattest er nødvendig hvis parene ønsker å utvandre eller om de ønsker å skaffe seg utenlandsk pass. Videre uforkortet vielsesattester ha stempel " Apostille ".
Selv om både utdrag vigselsattest og uforkortet vigselsattest inneholde alle personlige opplysninger som navn, dato for ekteskap, ID bevis og andre relevante ting, den uforkortet vigselsattest inneholder mer informasjon. Når man sammenligner de to vielsesattester, kan uavkortet vigselsattest bli kalt en ultimate bevis på ekteskapet, og dette sertifikatet kan brukes ved alle forhold.
Oppsummering
en. Utdrag Ekteskap sertifikat utstedt av Home Affairs avdelingen, er utstedt av standard til par
2 utdrag Marriage Certificate er nok for par som lever i Sør- Afrika,. dette er den eneste sertifikatet som er nødvendig av den sørafrikanske par.
tre. Den Unabridged vigselsattest, som også utstedt av Home Affairs avdelingen, gis til alle ikke sørafrikanske par eller de hvor en av dem er ikke sørafrikansk.
4. Selv om både utdrag vigselsattest og uforkortet vigselsattest inneholde alle personlige opplysninger som navn, dato for ekteskap, ID bevis og andre relevante ting, inneholder uforkortet vigselsattest mer informasjon.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------