Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom aksel bak og katten tilbake

Biler er de mest kjente leker av de ' store gutter. Når folk snakker om bilene sine, er det enten om forbedring av fart og kraft, eller estetikk modifikasjoner og helhetsinntrykket. folk vil bruke penger på disse tingene, og den vanligste kilde til forvirring er tema for å endre og forbedre eksosanlegget.
Mange tror at å gå katten tilbake vil gjøre bilene sine yter bedre, jeg e få hestekrefter ( hk ) Dette er høyst diskutabelt blant bil entusiaster, med noen hevder en 5 til 10 hk gain med katten tilbake installert. mens andre er uenige, og hevder at det vil være noen forskjell eller ekstra strøm fordeler. De vil også endre eksos system, og sammenligne bare for å bevise det.
Teknisk, katten tilbake refererer til de deler før eller etter katalysatoren ( avhengig av hvordan du ser på det ). derfor er det heter på den måten. katten tilbake installasjonen er mye mer komplisert, fordi en utskifting av hele rørsystemet er nødvendig. det vil innebære at lyddempere, tips, resonatorer, og eksosrør.
ha, eller installere, en aksel tilbake som et eksosanlegg, vil grovt gi samme effekt fordeler. Det er også billigere, og innebærer en enklere installasjon. Aksel tilbake installasjon vil bare innebære erstatte lyddemperen og tips. Dette er levedyktig alternativ hvis du foretrekker å holde bilen lager mye det samme, ettersom rørene er vanligvis bare fjernet på akselen krysset.
likevel vil folk fortsatt forsøke å gå med katten tilbake for at usikre hk gevinst. cat ryggen er ganske dyre, men hvis det er noe sikkert om eksosanlegg, er det forbedring av lyden. likevel kan det fortsatt være subjektive, som ulike mennesker foretrekker ulike lyder. Hvis ytterligere ytelse egentlig ønsket, en godt designet katten tilbake sies å bringe den ekstra " umph '. Den samlede Bilen systemet må utredes, og designe prosessen av eksosanlegget er overlatt til fagfolk.
Extreme endre eller ganske enkelt kalt " modding ", vil ofte innebære katten tilbake installasjoner modifikasjoner som kommer de virkelige soner "vil innebære katten tilbake erstatning
Summary:
1. en aksel tilbake erstatning vil bare innebære fjerning av rør ved aksel krysset, mens katten tilbake innebærer erstatte mer av rørsystemet, som er typisk hele delen etter katalysatoren.
to. Uten tvil, vil katten tilbake installasjon legge mer hestekrefter, men mange aksepterer at med en gjennomtenkt design og kvalitet på produksjonen, vil det være betydelige hk gevinst.
3. Aksel tilbake ikke love noe om ekstra kraft, men er betydelig billigere enn katten tilbake.
4. Extreme " modding " vil ofte innebære katten tilbake erstatning.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------