Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom UFC og LIDELSE

Det er virkelig et meget konkurranseutsatt marked der ute, og at markedet jeg henviser til, er det MMA, eller Mixed Martial Arts. Due etterspørselen av solid kamp underholdning, mange selskaper har prøvde å gå inn i denne arenaen. Mange mislyktes, og bare noen få klarte å klatre til topps. to navn overflate derimot, og de er de selskapene UFC og Affliction. Sammenligning forskjellen mellom de to, er som å sammenligne de to eldre viktigste bryting domener 'The WWF og WCW.
fremst er det UFC, eller Ultimate Fighting Championship, en av disse salgsfremmende selskaper som klarte å kreve en stor del av MMA globale markedet. Faktisk kan det være selskapet som kan skryte å ha faktisk tok monopol på dette markedet. Det har allerede vært involvert i MMA bransjen i mange år. Derfor er det eldre og større salgsfremmende selskapet sammenlignet med Affliction.
det som begynte som en mote linje klær selskap som sponset UFC, har Affliction nå forgrenet seg som en selvstendig salgsfremmende selskap på lik linje med UFC. Det opprinnelig hadde sitt hovedkvarter i Signal Hill.
Affliction viste at det kan konkurrere med UFC ved å sponse en svært anerkjente kamp mellom to av de største navnene i MMA tungvekt kategori, nemlig Fedor Emelianenko og Tim Sylvia ( tidligere UFC mester ). Nevnte kampen ble kalt « Forbudt » en pay per view extravaganza uroppføres i Anaheim Honda Center, i 2008. Å fremme sine mål, Affliction selv søkt hjelp fra næringslivet giganten Donald Trump å være største aksjonær i selskapet for Hensikten med å få mer midler. Som et resultat, klarte Affliction å få en av UFC tidligere fremste dommere, John McCarthy. konkurrere med UFC i MMA markedet, Affliction klarte å ta noen av UFC beste jagerfly. det er ennå ikke avslørt om det er virkelig grunn til en " høyere " lønn, eller dårlig forretning stede i UFC, som gjorde noe av jagerfly overføring til Affliction arena, men hva som er kjent, er at ingen faktisk kan si at Affliction har elendig jagerfly i forhold til UFC. Hvis du kreve et slikt partisk og unproven uttalelse, kanskje du ikke ser så mye MMA underholdning.
De åpenbare forskjellene mellom de to, likevel, er sett i enkelte andre aspekter. For det første, ring design brukt av UFC er åpenbart svært populære bur struktur, mens i nyere Affliction ring, de virkelig bruke en ring og ikke et bur. I forhold til annonsørene, begge markedsførte selskapene gjør bruk av buffer brødrene. Affliction har Michael, mens UFC tar pris på Bruce buffer.
Samlet
en. UFC er den eldre salgsfremmende MMA selskapet i forhold til nyere Affliction selskap.
to. UFC gjør bruk av et bur, mens Affliction scener sine kamper inne i en ring.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------