Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom MD og GJøRE

For mange av oss, synes det å være liten forskjell mellom MD og gjøre, men i virkeligheten kan tilnærming til behandling av pasienter og hvilke typer forhold som hver kan behandle vurderes helt annerledes. bare starte med initialene, kan du begynne å antyde en forskjell. MD står for doktorgrad i medisin. MÅ står for doktorgraden av osteopatisk medisin.
En MD er sannsynlig å behandle sykdommer og skader med de tradisjonelle medisiner og behandling. En DO er mer sannsynlig å bruke en bokstavelig "hands on " tilnærming, som den generelle ideen er å starte kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv gjennom muskel manipulasjon. DO unngår praksis for forskrivning av medikamenter og andre invasive behandlinger med mindre det er helt nødvendig.
Mens hver lege legger fire år til sin etterutdannelse, DO og MD ta ulike eksamener å motta sine fulle rettigheter til sin doktorgrad, og retten til å praktisere. Hver må bestå MCAT test for å kvalifisere for sine videreutdannelse, men IKKE må bestå comlex eksamen mens MD tar USMLE eksamen.
det kan sies at MD er sannsynlig å behandle symptomene for å gjøre pasienten føler seg bedre. DO er mer sannsynlig å behandle hele kroppen, selv om skaden er noe så enkelt og ukomplisert som en brukket arm.
Hver lege er fullt kvalifisert til å gi kirurgiske praksis, fødsel tjenester og andre medisinske behandlinger og prosedyrer. gjøre har fått omfattende opplæring på bevegelsesapparatet innvirkning på kroppen, og er mer sannsynlig å ta hele kroppen i betraktning. Smerter i magen kan være tegn på blindtarmbetennelse, men det kan også være tegnet av tannhelsepersonell problemer, ryggradinnstilling problemer, og andre tilsynelatende urelaterte problemer. DO er mer sannsynlig å fange potensielle problemer som i utgangspunktet ser ut som de er relatert.
MD er ganske sannsynlig å ha en historie med tradisjonelle, teknologi -baserte medisin praksis og studier. DO er. mer sannsynlig å ha den samme opplæring pluss trening forbundet med å lære andre former for behandling, inkludert massasjeterapier, urte -og Øst- baserte medisin og alternativ medisinsk behandling
Oppsummering : en MD står for doktorgrad i medisin.
to. DO står for doktorgraden av osteopatisk medisin.
tre. En DO fokuserer på å stimulere kroppens naturlige ønske om å ta vare på og helbrede seg selv.
4. leger er mer sannsynlig å foreskrive medisiner.
5. DOS er opplært i behandlingsmetoder som innebærer bevegelsesapparatet manipulasjon prosessen.
6. En MD passerer USMLE eksamen.
7. En DO passerer comlex eksamen
8 A har ofte linker relatert symptomer for å finne årsaken til problemet
9 A MD er. sannsynligvis til å behandle bare tegnet området.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------