Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom hedensk og pilegrim

Pagan og pilegrim er to ord vi vanligvis bruker i religiøs sammenheng. Disse har helt forskjellige betydninger, implikasjoner, og opprinnelse.
En hedensk er et begrep som brukes for å betegne en person som dyrker naturen, jorden, og gudene i Olden alder. Wicca og enkelte innfødte stammefrender anses som hedninger av mange. En pilegrim er en person som har en fast tro på en bestemt religion og foretar en reise for en åndelig årsak. Denne åndelige reisen er kjent som pilegrimsmål og det kan være til et sted betraktet hellig ved den spesifikke religionen. For eksempel er Mekka den pilegrimsmål for muslimer og Jerusalem er der kristne og jøder dra på pilegrimsferd. En pilegrim kan ta en pilegrimsreise til noen av de mange pilgrim nettstedene. En hedensk reiser ikke noe sted å vise hans hengivenhet eller tilbedelse. det finnes ulike typer pilegrimer. de vanligste er den religiøse pilegrimer og kulturelle pilegrimer. Som nevnt tidligere, religiøse pilegrimer valfarter til de hellige stedene deres religion. noen ganger pilegrimsreiser trenger ikke å være noen fysisk plassering. De kan legge ut på en pilegrimsreise til mange slike destinasjoner på jakt etter åndelighet og betydningen av religion. I slike pilegrimsreiser, pilegrimene tillit i den guddommelige kraften og la ut på reisen. Kulturelle valfarter innebære en sekulær tenkte. det kan være basert på hobbyer, interesser og kulturelle instinkter. For eksempel, hvis en hardcore kommunist besøker fødestedet Karl Marx, som er kjent som en kulturell pilegrimsreise. Tilsvarende besøk av en person tilbøyelig til kunst og kultur, museer og kulturminner er også kulturelt pilegrimsferd.
Begrepet hedenske brukes vanligvis av kristne og muslimer å betegne en person som ikke tror i praksis og Guder av sin egen religion. Noen ganger er det brukt som en nedsettende betegnelse også. Så over tid, har ulike vilkår som panteisme, polyteisme, og sjamanisme utviklet seg til å betegne de ulike typer hedninger og deres tro
Oppsummering :
en Pagan er en person som tror og tilber naturen, jorden, og de gamle guder og gudinner. Pilgrim er en person som tror på en Gud som er spesifikk for en religion.
to. Pilegrimer går ut på pilegrimsferd, som er reisene til de hellige stedene deres religioner. Det er ingen slike reiser for hedninger.
tre. Det er forskjellige kategorier av hedenskap som polyteisme, sjamanisme, og panteisme. Pilegrimsferder også kan være av forskjellige typer som religiøs pilegrimsreise og kulturelle pilegrimsferd.
4. i en religion, er begrepet pilegrim brukes for å betegne eller henvise til en person som er veldig mye viet til religion og dens prinsipper og hedensk kan referere til en person som ikke tror på denne religionen.
fem. Pilgrim er betegnelsen som brukes i alle religioner, mens hedensk er betegnelsen mest brukt av kristne og jøder for å referere til folk utenfor deres religioner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------