Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom guvernør og senator

Når det kommer til politikk vet den eksakte forskjellen mellom ulike politiske roller som er fylt av politikere kan være forvirrende. I denne artikkelen vil vi ta en titt på forskjellen mellom en guvernør og en senator.
mest demokratiske politiske systemer rundt om i verden opererer på en to kamre stil av parlamentet. Dette betyr at det er to hus i parlamentet. i USA er de kjent som kongress og Senatet. Denne stilen av parlamentet opprinnelig operert i Roma.
Når du ser på USA styresett, er en guvernør ansvarlig for driften av en stat og de har ikke regelmessige befatning med rikspolitikken. En senator tilhører Senatet, som er også kalt overhuset. de er en tilstand representant i overhuset i senatet, som angår nasjonal politikk. En guvernør er ansvarlig for å ta vare på innbyggerne på et statlig nivå og en senator er ansvarlig for å representere sin statens interesse på nasjonalt nivå. Siden både politikere opererer på ulike plattformer i regjeringen, kan det ikke egentlig sies at en guvernør outranks en senator, eller vice versa.
På et statlig nivå guvernøren er toppen av kommando og de er bare virkelig ansvarlige til president i USA. faktisk på en statlig nivå har de samme type ansvar og makt som president. en guvernør velges direkte av folket i staten, i mye av det samme måte at presidenten velges.
Hver stat i unionen har to senatorer og de forventes å representere staten på et føderalt nivå. Senators stemme på forskjellige regninger som sendes videre til senatet ved kongressen. Senatet utfører en svært viktig funksjon i føderale politikken som de har makt til å passere eller nedlegge veto mot foreslåtte lover som har blitt fremmet av kongressen.
kontoret for guvernør og senator blir både brukt som stepping steiner til formannskapet i USA Bill Clinton var en tidligere guvernør og Barack Obama er en tidligere senator
Summary. :
en. en guvernør fungerer på et statlig nivå
to. En senator representerer deres tilstand i føderale regjeringen
tre. En guvernør har de samme fullmakter som president, men på et statlig nivå
4. Det er to senatorer for hver stat i unionen som representerer deres tilstand
fem. Mange politikere bruker være en guvernør eller senator som erfaring for å bli president i Unite statene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------