Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom gule kort og røde kort i fotball

Gule og røde kort er brukt i forskjellige idretter for å indikere forskjellige ting. Men det betyr vanligvis forsiktighet eller en alvorlig forbrytelse.
I fotball, når dommeren problemstillinger et gult kort til en spiller, betyr det at spilleren blir advart offisielt i spillet. Etterfulgt av visningen av det gule kortet er bestillingsprosedyren. i denne prosedyren, gjør dommeren en liten notis av spilleren i en bok. Dette betyr at spilleren blir notert ned og spilleren er kjent som blir bestilt. Spilleren kan fortsette i spillet videre, etter å ha blitt vist det gule kortet
Noen av grunnene for at du viser et gult kort kan være:
  • Viser dissens ved handling eller ord
  • krenker spillereglene kontinuerlig
  • Making the replay forsinket
  • usportslig oppførsel
  • Forlate felt uten tillatelse fra dommeren
et rødt kort, kan derimot bli utstedt til en spiller av dommeren, når det er et alvorlig lovbrudd og kortet betyr at spilleren må forlate feltet umiddelbart. Den forlater av feltet er betegnet som utstøting, utvisning, eller selv blir sendt av banen. Når spilleren forlater feltet, kan han eller hun ikke spille i spillet ytterligere. Og også når spilleren forlater spillene når et rødt kort blir vist, kan ingen andre spillere kan brukes som erstatning. så laget blir nødt til å fortsette spillet med mindre antall mennesker.
Noen av årsakene til utstedelse rødt kort kan være:
  • enhver voldshandling
  • spyttet på noen annen spiller på banen
  • Serious foul handle
  • Bruke krenkende gester eller språk
  • Professional foul
En gult kort kan bli vist to ganger til en spiller i et spill, mens en rød kan vises bare gang. Når et gult kort blir vist for andre gang, vil spilleren måtte forlate banen, og et rødt kort vil bli utstedt. Gult kort er en spillers første og siste advarsel, mens rødt kort diskvalifiserer spilleren fra å spille spillet videre.
Bortsett fra spillerne, selv de ikke-spillere som ledere og støttepersonell også kan bli gult og rødt kort for tjenesteforsømmelse. Men de vil ikke bli utvist fra. område
Oppsummering :
en Gult kort betyr en advarsel til spilleren og røde kort betyr at spilleren blir utvist fra spillet.
to. Etter å ha fått et gult kort spilleren kan spille videre, men etter det røde kortet er utstedt, kan spilleren ikke spille videre i spillet.
tre. Gult kort kan utstedes to ganger til en spiller i en kamp. Rødt kort er utstedt kun én gang.
4. Når gule kortet er utstedt, kan spilleren fortsette i spillet. men når en spiller forlater feltet etter å ha blitt utstedt et rødt kort, kan ingen erstatning spilleren brukes i spillet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------