Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom det og informatikk

I sine mest grunnleggende begreper, informatikk og informasjonsteknologi kan ikke ha noen forskjell når det blir nevnt i generelt og for en god grunn, mange mennesker gjør ta dem til å bety mer eller mindre det samme ting. Men sett i strenge databehandling termer, er det faktisk en forskjell mellom de to begrepene.
Informatikk refererer til de prosessene som brukes til å lage brukbare dataprogrammer og applikasjoner sammen med all teori bak de prosesser. Informasjonsteknologi derimot refererer til anvendelsen av dataprogrammer for å løse forretningsprosesser. Det er anvendelsen av teknologien i bransjen. Informasjonsteknologi er veldig stort i forhold til skala fordi det er brukt nesten til enhver type prosess som kan kreve automatisering, fra næringsliv, forskning til musikkindustrien, telekom og bank.
de to betingelser kan også variere avhengig av skole eller høyskole, hvor i noen skoler kan de bruke ett begrep for å referere til et kurs som kombinerer IT og informatikk moduler. på skoler som er mer prosjektering basert, bruker de datateknologi begrepet som et samlebegrep for all teori knyttet til informasjonsteknologi. I slike tilfeller normalt de bruker begrepet " dataingeniør " for å referere til prosessen med å lage dataprogrammer, både på systemnivå og applikasjonsnivå. I nesten alle skoler, informatikkstudenter kurs innebære å lære om dataprogrammering som innebærer å lære grunnleggende programmering metodikk, datastrukturer, algoritmer, kompleksitet teori hele veien ned til å lære hva som gjør et operativsystem arbeid, men på informatikk nivå, er lavt nivå programmering vanligvis ikke sett på i detalj slik den er behandlet i datavitenskap kurs.
Ser på databehandling generelt vi best kan organisere disse begrepene i en hierarkisk måte. På et lavere nivå har vi dataingeniør som er på den " chip " nivå arbeider med intern krets, makt og elektronikken i en datamaskin. Neste nivå er det informatikk nivå som pleier å være ganske bred fordi en datamaskin vitenskapsmann faktisk vil bli kjent med lavere nivåene i datavitenskap samt høynivå programmeringsspråk som integreres med chips og kretser for å gjøre maskiner fungerer. Så på det høye nivået er Informasjonsteknologien som konsentrerer med å studere virkningen av applikasjoner eller løsninger utviklet ved foregående plan for virksomheten. IT finner måter å integrere disse løsningene inn i virksomheten rammeverket.
Sammendrag
1. informatikk omhandler lage dataprogrammer mens den omhandler bruk av disse programmene i næringslivet.
to. Informatikk er på " lavere nivå ", mens Informasjon teknologien er på høyt nivå, i databehandling termer.
tre. Informasjonsteknologi integrerer informatikk i næringslivet for automatiserte løsninger.
4. Dataforskere bør ha lavt nivå arbeidet i datamaskiner, mens i IT som ikke er nødvendig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------