Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Wyvern og dragen

En Wyvern er en mytisk skapning som har opprinnelse spores i Europa. Det er vanligvis forbundet med underarter av dragen og den deler mange likheter med det. Det er vanlig avbildet som et gjennomsnitt, lumsk og skadelig skapning, markert ut av sine to ben og ett par vinger med noen varianter som havet Wyvern ha en fisk -lignende hale. imidlertid mer vanlige illustrasjoner skildre det som å ha en brodd på hale eller en spade på tuppen ofte betraktet giftig. Andre illustrasjoner viser at det har eagle- som klør. En drage er et av de mest populære og lett gjenkjennelig blant mytiske skapninger. Skildring Dens er av en slange -lignende brann spytter dyr eller noen reptil, men med evne til å fly. Noen skildringer viser drager som å ha beina mens andre viser dem uten ben og ha en leder eller flere Deres kjente gjengivelse er gjennom klekking og sies å være overmåte hard og kraftig europeisk kultur oppfatter drager som onde og vanligvis forbinder dem med onde i kristen doktrine. Ulike kulturer symboliserer drager annerledes, for eksempel europeisk kultur kollektivt dem oppfatter som grusomme og onde mens i kinesisk kultur drager symboliserer lykke og er alliert med makt.
Selv om begge wyverns og drager blir fremstilt som flygende skapninger med vinger, wyverns er ikke flinke flygeblad som drager. Dragons har en kjempestor munn som har skarpe pangs mens wyverns har beaked munnen. har Dragons varierende former, størrelser og kropp farge mens wyverns ha en felles standard form. I motsetning wyverns, noen skildringer viser drager som vingeløse og generelt mer reptilian enn wyverns
Oppsummering :
1 er Wyverns avbildet å være mindre giftige de er noen ganger antas å være i stand til å puste giften gjennom munnen. Dragons derimot er kjent ha en glødende åndedrag som en av sine sterkeste og mest fryktede våpen.
2. Wyverns er kollektivt oppfattet som blodtørstige skapninger med en frastøtende temperament mens dragene er akseptert i enkelte kulturer som skapninger av lykke, spesielt i kinesisk folklore.
tre. Fysisk wyverns er kjent for å være mindre, lettere og generelt svakere enn sine fettere dragene. Dragons blir fremstilt som kunne snakke og er i stand til noen overbevisende tale. De er også intellektuelt lyse skapninger. Men deres etterlatte de wyverns er mindre åpne for tale, og foretrakk å tie det meste av tiden.
4. Selv om begge skapningene er innbyggere i ville land der mennesker sjelden bosette, drager vil generelt foretrekker å bosette underground, skape sin hule på et høyt tørt land for en hule. Wyverns mellomtiden vil foretrekke å skape sin hule i lowly vannseng områder som myrlendte steder eller områder rundt innsjøer eller bassenger.
Fem. Alt i alt, som begge skapningene er bare mytisk og hovedsakelig symbolsk i ulike folklore, har dragen vært den mest rådende i all folklore og fauna.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------