Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom muslimer og arabere

Ofte er muslim og arabere blir stereotyp som tilhørende hverandres gruppe. Mange mener, til denne datoen, at muslimer er er arabere og arabere muslimer. Dette er imidlertid ikke alltid saken.
muslimer er individer omfavner religionen islam, derav muslimer er en del av en religiøs sekt. arabere på den annen side er enkeltpersoner som bor eller eier de arabiske eller arabiske områder. dermed danner de en bestemt internasjonalt kjent nasjonalitet. snakker de på arabisk ( arabiske ) språk og kan velge hva tro eller religion de har tenkt å følge. På den annen side kan muslimer ha morsmål på nesten alle språk i verden. Kanskje grunnen til at vilkårene arabere og muslimer blir flettet ofte er det faktum at den arabiske regionen er vugge religion. Det er der de fleste religioner hadde begynt å spire, som inkluderer kristendommen og islam, for ikke å nevne Mohammed ( islams profet ) å være av arabisk anstendig Likevel må det nevnes at en arabisk statsborger kan være til noen religiøs orden som: jødisk, islam og kristendom. Derfor gir fødsel til kristne arabere og muslimske arabere. På samme måte, avhengig av nasjonalitet kan du fortsatt være en tilhenger av islam. Du kan bli kalt en amerikansk muslim eller arabisk muslim, for denne forekomsten.
Araberne bor hovedsakelig i Midt- Eastern nasjoner inkludert ? Syria, Saudi Arabia og Irak, mens den muslimske menigheten bor hovedsakelig i Asia (ca. 60 % ), mens resten er i Midtøsten, Afrika og andre deler i verden.
Slutt, senere verdens headcount anslår at den muslimske befolkningen har vokst til så store som en. 5 milliarder på verdensbasis i 2009 ( nesten en fjerdedel av den totale befolkningen i verden), mens de arabiske folk kan bare oppsummere til flere millioner. Dermed er det trygt å etablere det faktum at muslimer er ideelt større i antall enn. araberne
Oppsummering :
en muslim er en type person som godtar den islamske religion, mens en araber er en type etnisitet eller nasjonalitet
. 2. muslimer kan bruke mange forskjellige språk siden de kan ligge hvor som helst i verden, mens araberne bruker primært det arabiske språket.
tre. arabere vanligvis stammer fra Midtøsten spesielt fra Irak, Iran, Syria og Saudi Arabia, mens muslimer kan komme fra nesten hvert hjørne i verden, hovedsakelig i Asia.
4. muslimer er praktisk talt mer i antall enn den arabiske totale befolkningen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------