Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom illusjon og illusjon

Selv om Illusion og vrangforestillinger kan betraktes som synonymer, de faktisk har forskjellig mening. Mens illusjon gjelder uvirkelig syn, kan vrangforestilling sies å være en falsk tro.
Illusion kan betegnes som en misvisende oppfatning. du vil få se noe, men faktum er at du ser det i et annet perspektiv. Illusjon betyr misjudging lengden, retning og form av objekter som er sett. Illusion er noe relatert til visjonen om at man ser, men feiltolket. Villfarelse derimot er en falsk tro på at blir opprettholdt selv om det er motsagt.
I enkle ord, kan Illusion sies å være en som lurer sinnet og villfarelse er noe man oppfatter som sannheten selv etter andre motsi det. Selv om disse to er ikke ekte, illusjon gjelder sinnet og villfarelse gjelder tro. Mens illusjon kan betegnes som perseptuelle forstyrrelser, kan vrangforestilling kalles som tro forstyrrelse. Illusion er noe som er forårsaket av ytre påvirkning, men villfarelse skyldes ens følelser. Illusion skjer når du blir lurt av synet ditt, men villfarelse skjer når du blir en tosk av deg selv på grunn av din tro. Mens illusjon kan betegnes å være ekstern, kan vrangforestilling kalles som intern.
villfarelse er en fast tro, som enten kan være falsk eller fantasifull. Illusion er bare forvrengning av sansene. Mens illusjon er et fysisk fenomen, vrangforestilling gjelder det mentale aspektet.
Illusion er noe som du og alle vite er bare en illusjon og ikke sant. For eksempel du og magikeren vet at de triksene er illusjon. I villfarelse, folk tror at det de ser eller hører er ekte, til tross for noen en motsi det.
Illusion og villfarelse kommer fra latinske ordene. Illusion kommer fra ludere det betyr å spille og villfarelse kommer fra deludere det betyr å spille falskt
Oppsummering
en illusjon angår uvirkelig syn Delusion. kan sies å være en falsk tro.
to. Illusion kan sies å være en som lurer sinnet og villfarelse er noe man oppfatter som sannheten selv etter andre motsier det.
tre. Illusion pertrains til sinn og villfarelse gjelder tro
4. Illusion kan betegnes som perseptuelle forstyrrelser, kan vrangforestilling bli kalt som tro forstyrrelse
fem. Illusion er smething som er forårsaket av påvirkning utenfra, men villfarelse skyldes ens følelser.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------